Премини към съдържание

Бензиномера не работи


Mitko 1464

Препоръчано мнение

Колеги изчетох всички теми свързани с проблема ,но не открих това което ме вълнува.Бензиномера не ми работи,стои долу ниско(на нула),а резервоара е пълен до горе.Отварях капака под задната седалка , но всички букси са включени! Сега какво и къде да гледам??? Благодаря предварително

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Първо следва разкачане на буксата и двата маркуча за гориво много внимателно. След това си намираш нещо като секач,само че тъпо отпред и почваш да развиваш пластмасовия пръстен с почукване в посока обратна на часовниковата.

Бензиномера е закачен на кошницата на помпата и е вероятно там нещо да е разкачено.Пипкава работа и първо разкачи акумулатора.

После пък друга беля-ще ти играят оборотите заради разкачане на акумулатора.Правиш процедура за обучение на компа и си готов.

Може проблема да не е там...

Напиши и данни за колата за да може някой да помогне

Редактирано от san4o pansa
Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Колата е Каризма 1.8 GDI,99г.,125 к.с.Купих я преди седмица и навъртях 1500 км.,без никакъв проблем,ускорява моментално,абе личи си че е глезен екземпляр,но единствено само този бензиномер ме дразни,за сега резервоара се пълни до горе.Незнам тук чета че е хубаво да се почисти дросела,но незнам какви са признаците че е мръсен,абе много неща не знам.Разхода е 6/100 с климатроник,по резервоар,а по компютър 6,2/100, извън градско( на база 1500 км.), В града е 7,5/100. Това добре ли е не е ли??? До сега съм карал Алфа Ромео,но двете коли нямат нищо общо,да не говорим за двигателите( BOXER на Алфата,GDI на Каризмата)

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Колата е Каризма 1.8 GDI,99г.,125 к.с.Купих я преди седмица и навъртях 1500 км.,без никакъв проблем,ускорява моментално,абе личи си че е глезен екземпляр,но единствено само този бензиномер ме дразни,за сега резервоара се пълни до горе.Незнам тук чета че е хубаво да се почисти дросела,но незнам какви са признаците че е мръсен,абе много неща не знам.Разхода е 6/100 с климатроник,по резервоар,а по компютър 6,2/100, извън градско( на база 1500 км.), В града е 7,5/100. Това добре ли е не е ли??? До сега съм карал Алфа Ромео,но двете коли нямат нищо общо,да не говорим за двигателите( BOXER на Алфата,GDI на Каризмата).VIN:XMCLNDA2AWF139326

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Здравей, градски!

Свържи се с Валбос-а, той също е плевенчанин и има Каризма гди.

Другият колега пък е баш майсторът на ГДИ моторите.

Поздрави!

 

 

 

http://www.mitsubishibg.com/forum/index.php?showuser=2950

 

http://www.mitsubishibg.com/forum/index.php?showuser=473

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...