Емчо Публикувано 28 август 2017 Сподели Публикувано 28 август 2017 Здравейте, колеги. От скоро имам Мицубиши Спейс Стар-1.3,2000г. Интересуваме колата има ли филтър за купето, къде се намира и какви са стъпките за неговата подмяна? Благодаря Ви предварително за помоща. Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MuxoB Публикувано 28 август 2017 Сподели Публикувано 28 август 2017 Има филтър за купе. Намера се зад жабката. Жабката се държи на две пластмасови пантички и с леко усукване излиза. Филтъра е разделен на две части. Запомненте как го изваждате, за да можете да го сложите обратно без затруднения. Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Емчо Публикувано 28 август 2017 Автор Сподели Публикувано 28 август 2017 Благодаря за информацията. Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
krasi ss Публикувано 28 август 2017 Сподели Публикувано 28 август 2017 ето и нагледно Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
SpaceDragon Публикувано 10 март 2019 Сподели Публикувано 10 март 2019 (редакция) Здравейте колеги,Възможно ли е да няма филтри зад жабката? Няколко пъти я махам и виждам на пръв поглед същото като на клипа, само че пластмасата е цяла .. няма откъде да захвана и да издърпам филтъра (ако влабще го има). Със Спейс Стар 1.6 бензин съм.Поздрави ! Редактирано 10 март 2019 от SpaceDragon Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
svetliof Публикувано 10 март 2019 Сподели Публикувано 10 март 2019 Здравейте колеги,Възможно ли е да няма филтри зад жабката? Няколко пъти я махам и виждам на пръв поглед същото като на клипа, само че пластмасата е цяла .. няма откъде да захвана и да издърпам филтъра (ако влабще го има). Със Спейс Стар 1.6 бензин съм.Поздрави ! Здравей. За колите с климатик е както горното клипче. А каталога на Mann без климатик, показва монтаж така. Поздрави. Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчано мнение
Присъединете се към разговора.
Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.