Емчо Публикувано 28 август 2017 Публикувано 28 август 2017 Здравейте, колеги. От скоро имам Мицубиши Спейс Стар-1.3,2000г. Интересуваме колата има ли филтър за купето, къде се намира и какви са стъпките за неговата подмяна? Благодаря Ви предварително за помоща. Цитат
MuxoB Публикувано 28 август 2017 Публикувано 28 август 2017 Има филтър за купе. Намера се зад жабката. Жабката се държи на две пластмасови пантички и с леко усукване излиза. Филтъра е разделен на две части. Запомненте как го изваждате, за да можете да го сложите обратно без затруднения. Цитат
SpaceDragon Публикувано 10 март 2019 Публикувано 10 март 2019 (редакция) Здравейте колеги,Възможно ли е да няма филтри зад жабката? Няколко пъти я махам и виждам на пръв поглед същото като на клипа, само че пластмасата е цяла .. няма откъде да захвана и да издърпам филтъра (ако влабще го има). Със Спейс Стар 1.6 бензин съм.Поздрави ! Редактирано 10 март 2019 от SpaceDragon Цитат
svetliof Публикувано 10 март 2019 Публикувано 10 март 2019 Здравейте колеги,Възможно ли е да няма филтри зад жабката? Няколко пъти я махам и виждам на пръв поглед същото като на клипа, само че пластмасата е цяла .. няма откъде да захвана и да издърпам филтъра (ако влабще го има). Със Спейс Стар 1.6 бензин съм.Поздрави ! Здравей. За колите с климатик е както горното клипче. А каталога на Mann без климатик, показва монтаж така. Поздрави. Цитат
Препоръчано мнение
Присъединете се към разговора.
Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.