Премини към съдържание

Копче аварийни светлини аутлендър 1


Препоръчано мнение

Колеги да попитам понеже не намерих конкретна тема за осветлението на аварийните светлини.Отскоро притежавам този автомобил и не мога да свикна в тъмното да не свети бутона за аварийните светлини.Дори за ел огледалата,и за регулирането на ел фаровете и светлината на таблото не светят.Въпроса ми е дали фабрично е така, и ако не е ще съм благодарен за съвет как се сменят крушките защото поне аз не намерих начин.Благодаря предварително!

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Изгорели са крушките. Единствено бутона за регулиране на огледалата няма осветление, което според мен е странно решение. Ще трябва да сваляш бутоните, което пък е свързано със сваляне на пластмаси.

Врътки

Бутон аварийни

Редактирано от Cayenne
Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря колега.Справих се с бутона на аварийните но за останалите 2 бутона ме е страх да не счупя нещо.Може би някой по-топъл ден ще опитам или напролет.Благодаря още веднъж за съдействието!

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Много лесно е.Вкарваш си пръста под конзолата (на запалката и аварийните) и дърпаш.Имаш 4 копчета и като я откопчееш виждаш буксите на запалката и аварийните.Откачаш на аварийните и отваряш кутийката.Крушката е вътре запоена.Аз не можах да заспя новата а само я завързах..тя е с крачета които позволяват тази операция.Крушката струва 1 лв.

Успех!

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Другата пластмаса също се маха лесно. Май имаше 2 видии в долната част, другото са щипки. Аз да ви питам дали на някой му свети лампата за незакопчан предпазен колан? Защото съм останал с впечатление, че само е оптечатана индикацията на таблото.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...