Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

gavliaris

Потребител
  • От него общо

    137
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което gavliaris е написал

  1. Наличен ли е заден външен стоп? Поздрави
  2. Колеги, някой сблъсквал ли се е с проблема да няма шум в купето от “зяпаща шофьорска врата”, но да има фуга- разлика между предна и задна врата. Имам почти 1 см разлика между шофьорската и задната врата. Опитах да регулирам предната врата чрез преместване на насрещника(пантата) на бравата...и резултата е ,че прибира вратата но се блъска в насрещника и се затваря трудно( блъскане). Знам,че теудно може да помогнете, но поне ако някой ми каже от къде да регулирам нагоре - надолу вратата. Аз си мисля, че трябва да свалям калника. Ако някой може да ме насочи за сервиз в Варна или Сливен ще съм благодарен! Поздрави на всички, бъдете здрави!
  3. Както винаги, напълно изчерпателен, и пълноценен отговор( съвет). Благодаря Миро!
  4. Окачването може би има роля за офроуда..с тук коментираме по-сигурно и добро проходимо да стане самото задвижване. Ако се реша да направя проекта, ще пиша за резултата. Все още чета по руските форуми и разбира се и вашите мнения са ми доста в полза. Благодаря!
  5. Значи..няма да ме дават по новините(пази боже) Благодаря ти за всички отговори колега! Ще помисля и ще реша
  6. Просто незнам механизма и начина на работа на този блокаж. Затова исках да попитам дали ще се включи при евентуално поднасяне(аквапланинг) или нещо подобно..и какви са последствията Понеже не е ръчен а автоматичен начин на зацепване. Благодаря!
  7. Аз съм с автомат CVT и не говоря за издевателства( този сув не е за офроуд), а за ситуация в , която да си по-сигурен, надежден, проходим.. кал, на кантар най-вече като застанеш ще помага
  8. Идеята е ако се включи тази блокировка поради губене на сцеплениена едно от двете задни колела - какво ще се случи...дали няма да се натруши всичко с такава скосрост, включително и още по-голямо поднасяне на колата.
  9. За да не наруша правилата в форума няма да дам линк, но попаднах на обява в гр.Варна в OLX за продажба на такъв вид блокировка на цена 600лв и евентуално с монтажа още 200лв Просто се замислям ако карам на 4awd auto по магистралата с скорост над 120км/ч , и поднесе колата(дъжд,лед,сняг) какво ще се случи... Поздрави!
  10. Какво имате в предвид “ходовете”? Наистина не Ви разбрах
  11. Още някое мнение преди да се вкарам в излишен филм Никой ли не е тествал този тип “ъпгрейд”?
  12. Реших се и вече съм с 225/55/18 с оригинални алуминиеви джанти 18” Има разлика в возията, и то не малка спрямо 16” джанти.
  13. Наистина избора е по-малък с този размер, но посочения от вас Ники Николов в калкулатора ми излиза ,че тазликата не е в допустимите граници.
  14. Мислех,четох и се спирам на размер джанти 17” с гуми 215/65/17 Не съм сигурен дали ще пасне този размер, но в калкулатора за гуми спрямо 225/55/18 и 215/70/16 ми дава отклонение в рамките на допустимото. Ако все пак някой е карал с този размер ще съм благодарен за потвърждение. Да съгласен съм,че 18” е по-красива, но не ми се вози по-твърдо, а и си карам по черен път и тук там калчица по някой язовир, и съм сигурен,че по-малката джанта с по-висок профил на гума ще е в плюс. Поздрави!
  15. Ще изчакам за още мнения и ще реша до края на март имам време за размисъл. По принцип колата ми е черна и си набелязох едни 18” джанти черни и незнам как ще стоят, но не вета ме спира, а самата возия. Засега с 16” съм много доволен от возията. Благодаря!
  16. Привет! Колеги, имам дилема и моля за ваше мнение и съвет. В момента съм с зимни гуми и оригинални железни джанти с размер 215/70/16. Идва време за летни гуми и се двоумя за 17” или 18” джанти с гуми. В сервизната книжка си пише два препоръчителни размера 215/70/16 или 225/55/18 Притеснението ми е за промяната на твърдост на возията и дали не е по-удачно 17” 225/60/17 215/65/17 Не е проблем за цената на гумата, а искам да запазя комфорт и сигурност. Благодаря предварително на отзовалите се!
  17. Направена е процедурата, но при мен каката пак мълчи:(
  18. Колко пари Ви е бюджета?
  19. Значи хванах му цаката... на стандартен размер не става..медиум стана Благодаря за помоща на колегата! Поздрави!
×
×
  • Създаване...