Премини към съдържание

zxnn

Потребител
  • От него общо

    34
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което zxnn е написал

  1. Да се включа в темата с закъснение, смених стъклоподемника заради скъсано жило и изненада, стъклото започна да се вдига на интервали и автомата не му работи.Проблема при мен се реши с обучение,задържах първо в долно после в горно положение за по 20,30 сек и всичко проработи нормално.
  2. Цената е различна от20-25 алтернативни до 35-80 евентуално оригинални.Смяната не е по сложна от другите два.
  3. След обстоен самостоятелен преглед не установих нищо притеснително.Като си качих гумата тропането,по скоро скърцането, изчезна.Сега стигам до извода че нещо има проблем с пружината,размества се и започва яко тропане на всяка неравност.Иначе и аз се бях насочил към тампон и лагер или каквото има там.
  4. Здравейте, вчера при минаване през дупка неголяма от дясната страна изтропа като счупена пружина и продължава да тропа като на желязо в желязо.Най силно се усеща при преминаване на легнал полицай и качване, слизане от тротоар.Не го прави постоянно понякога изчезва за известно време.Тъй като при нас е трудна диагностиката някой ако е минал през този проблем да ме насочи какво да търся.Проверих окачването и пружините не е там проблема.
  5. Днес звънях в Ратола и по вин код ми казаха ,че излизат два различни тампона ,става въпрос за двата задни без металните стойки,даже и цените им бяха различни.Аз съм ги сменял и си бяха еднакви и сега ме пратиха в размисъл.
  6. Никой ли не е сменял тампони на диференциала да даде мнение къде да си взема хубави тампони
  7. Имам проблем с тампоните на диференциала,веднъж ги смених и сега пак са за смяна за има няма 25000км.Та искам да ми предложите някакви по качествени и то само за предните защото задните ще си взема оригинални а предните оригинални ги продават само с металната стойка и идват дебело.
  8. на вратата пише и размера на патерицата T135/90D16
  9. Здравейте и от мен,имам същия проблем с перките от скоро ако може да сподели колегата как го е решил ще е много добре.
  10. Това което описваш като проблем при мен се появи зимата,след като паднаха температурите под -10.И така до март шофьорския не се ползваше,после се оправи сам и сега си е ок.За цъкането на задния прозорец,като не ги ползвам доста време ми се случва да ми залепне стъклото за уплатнението горе и като се опитама да го сваля замо цъка,това е изключвателя на стъклото.Пробвай да го раздвижиш малко или да му помогнеш с две ръце като някой друг го пуска.
  11. Колеги,качете някъде тоя линк да може да го сваля всеки а не по оделно да си ги искаме един от друг.Предварително благодаря.
  12. Общо взето колегата е казал проблемите на модела.Тампони,накрайници и най вече тампоните на задния диф.Но не ми се вярва всичко да е за смяна иначе са доста здрави като окачване и да смениш нещо ще кара доста време след това.Друго гледаш стандартни неща,масло по двигателя който трябва да работи много тихо и равномрно на празен ход без шумове от клапани и претрисания.Задължително лампите по таблото и накоя да не махната или "изгоряла" и естествено гумите дали са еднакви все пак е 4х4.
  13. Ако искаш да караш с 150-160 Аутлендър 1 не е твоята кола.При 160 ще си над 5000 х.об и разхода ще ти се качи значително.От опит с 2,0 куб но мисля че и с 2,4 няма да е много различно.
  14. Предполагам,описанието горе не е много ясно но все пак да уточня.Имам теч на масло,варианта с дифтунката отпадна.Проявява се само на студен двигател и то само при минусови температури,примерно сутрин капчи няколко минути и като загрее двигателя малко и спира.Теча явно идва откъм ангренажа някъде,като се има впредвид че семеринга на коляновия вал е сменен преди 10 000 км .Някой да има идея някаква,знам че ще се разкача но все пак.
  15. Имам теч на масло от един болт точно до мсления филтър,тече само сутрин докато е студена колата.Предполагам че ще трябва да се смени дифтунката но ме интересува какъв е този болт за какво служи и дали няма да има изненади ако го сваля за смяна.
  16. Аз лично съм доволен от возията на моя Аутлендър,но предишната ми кола беше Вектра а та е разбираемо.Иначе мойта не потъва нито отпред нито отзад,имам приятел със Санта Фе 2 и не видях голяма разлика с возията.
  17. Някой да е сменял маншоните да каже от къде да ги взема.Купих по размер но се оказа че оригиналните са с метална втулка и тези не може да се стегнат поради липса на каналче.
  18. Как се справи,лесно ли е ,и при мен не светят аварийните
  19. Кой от двата на линка трябва да е сложен и има ли значение за да проверя какво е сложено. И има ли значение за скърцането.
  20. Точния модел на тампона е febest MAB-088Z, казаха ми че е хидравличен,каквото и да означава.Мисля че е шарнирен но не съм сигурен
  21. Никой ли незнае решение на проблема или ако трябва да се смени наново да каже свестен производител.
  22. Преди седмица смених тампона на задния носач от към гумата.Два дни по късно започна да проскърцва като се усилва постоянно.Дали се дължи на некачествен тампон(тампона е на febest)или на некачествена смяна.Какво ще ме посъветвате да направя ако някой е наясно с проблема и има ли някакви последствия освен неприятното скърцане.
  23. Съвсем наскоро имах грешка 0135,реши се с смяна на ламда сонда.За другата доколкото прочетох в нета е,че има прекъсване на цилиндър.
  24. Грешката е P0135,кото трябва да означава тази отпред.Сега се чудя каква да взема,NGK,Denso или Magneti-Marelli .Клоня към последната заради цената,но ми трябват мнения.
×
×
  • Създаване...