Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

Предстояща покупка на Colt


G1905

Препоръчано мнение

Здравейте,

Предстои ми покупка на използван автомобил. Един от вариантите е Colt 1.3i 82 к.с. 2003 г. Ако е възможно, да ми дадете някаква насока за този модел. Какво най-вече да гледам, при покупката? Благодаря.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Потърси из форума, има доста изписано. Колегата ти го е конспектирал твърде сбито :icon_thumbup:

В общи линии моделът е безпроблемен. Дори и да му има нещо, се оправя и частите не са скъпи. Само, ако има изгнило, няма как да се оправи.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря, а как е возията, понеже сега съм с Рено и е много мека? А това е двигателя. http://s10.postimg.org/y64ivriad/11401539749372963_13.jpg С верига ли е?

Редактирано от G1905
Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Това е двигателя, не е с верига, с ремък е и една ролка и два външни пистови ремъка - всичко това се обслужва при покупка. Разликата му със същия двигател на по-старите Колтове (1.3 75 кс) е че този е с 16 клапана, а предишните с 12. Возията за разлика от Реното, предполагам ще е доста по-твърда и стабилна. От опит го казвам, преди имах подобен Колт.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Внимателно огледайте задните греди отдолу, в областта където се хващат горните малки носачи към тях. Там е най-болното място. Не че не се прави, но ремонта е трудоемък. Другото на което може да отделите внимание е преминаването от 3-та към 2-ра, или от свободна към 2-ра. Иначе, модела е изключително устойчив на тормоз и нашите смотани пътища. В сравнение с реното возията ще Ви се стори твърда...Но за сметка на това колата е много стабилна като се има в предвид размерите и. Поздрави!

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Емо ти е казал най-големите болежки. Единствено битката с ръждата е жестока. Модела е супер здрав и непретенциозен. Имал съм няколко Мицки, но Колта ми е доставял най-голямо удоволствие и удовлетвореност.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...