Премини към съдържание

Предстояща покупка на Colt


G1905

Препоръчано мнение

Здравейте,

Предстои ми покупка на използван автомобил. Един от вариантите е Colt 1.3i 82 к.с. 2003 г. Ако е възможно, да ми дадете някаква насока за този модел. Какво най-вече да гледам, при покупката? Благодаря.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Потърси из форума, има доста изписано. Колегата ти го е конспектирал твърде сбито :icon_thumbup:

В общи линии моделът е безпроблемен. Дори и да му има нещо, се оправя и частите не са скъпи. Само, ако има изгнило, няма как да се оправи.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря, а как е возията, понеже сега съм с Рено и е много мека? А това е двигателя. http://s10.postimg.org/y64ivriad/11401539749372963_13.jpg С верига ли е?

Редактирано от G1905
Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Това е двигателя, не е с верига, с ремък е и една ролка и два външни пистови ремъка - всичко това се обслужва при покупка. Разликата му със същия двигател на по-старите Колтове (1.3 75 кс) е че този е с 16 клапана, а предишните с 12. Возията за разлика от Реното, предполагам ще е доста по-твърда и стабилна. От опит го казвам, преди имах подобен Колт.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Внимателно огледайте задните греди отдолу, в областта където се хващат горните малки носачи към тях. Там е най-болното място. Не че не се прави, но ремонта е трудоемък. Другото на което може да отделите внимание е преминаването от 3-та към 2-ра, или от свободна към 2-ра. Иначе, модела е изключително устойчив на тормоз и нашите смотани пътища. В сравнение с реното возията ще Ви се стори твърда...Но за сметка на това колата е много стабилна като се има в предвид размерите и. Поздрави!

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Емо ти е казал най-големите болежки. Единствено битката с ръждата е жестока. Модела е супер здрав и непретенциозен. Имал съм няколко Мицки, но Колта ми е доставял най-голямо удоволствие и удовлетвореност.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...