Премини към съдържание

Въпрос относно покупна на Colt VI 1.5 DID


AndreyK

Препоръчано мнение

Здравейте на всички във форума.Спрял съм се на тази кола за покупка на жена ми. Колата е 2006 година, внос от Германия, със сервизна книжка до последните километри, които не са малко - 230000, но до колкото знам за дизелов двигател това не са много. Въпроса ми е - Добър ли е избора(това ще е първата кола на дамата)? За какво трябва да внимавам при огледа(човека предложи test drive) и скъпа ли е поддръжката на колата? Пише че двигателя е на Mercedes, което не знам дали е за добро :)

Като цяло искам да не е разочарована от първата си кола, тъй като в момента е много ентусиазирана и не искам през месец да сме в сервиз. Благодаря предварително на всичко за помоща.

 

Колата е тази: Цък

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Мотора е от А класа на мерцедес с верига. Здрав е но е доста по-шумен от бензиновите японски машинки. Аз лично предпочитам японския. Подходящ е за газ и е доста икономичен. Загрява много бързо. Идеален е за градски условия. Като цяло возят доста твърдо и са с малък багажник но пък купето е просторно и се свиква.

 

Sent from my GT-I9301I using Tapatalk

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

http://www.mitsubishibg.com/forum/index.php?showtopic=35072

Виж тази алтернатива, според мен си заслужава, в раздел 'продавам' на форума се намира.

Направи си добре финансовата сметка - нов внос кола иска еко, регистрации и тн.

Редактирано от vld1
Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Както написах е за жена, която хич няма да се зарадва на тунинг кола :)А иначе за двигателя-около Пловдив всичките Колт или са прекалено скъпи или са от Италия и вътре са пълни бараки. Та затова се спряхме на тази, тъй като е запазена и има сервизна книжка(повечето джамбази не показват книжка)

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Здравей,

Както казаха колегите по-горе, зимата загрява бавно и ако е за градски автомобил по-добре ще е да е бензинов двигател. Малкия зимата като го кача в колата го завивам с едно одеало, да не настине, че седнал и без движение е все едно да седнеш на пейка в парка и да стоиш.

 

По отношение на първа кола, ако шофьора е без опит препоръчвам друг вид автомобил поради изнесената по-напред греда подпираща тавана. При движение в градска среда видимоста в ляво е намалена и дори аз на наяколко пъти се стрясках от ненадейно появили се пешеходци до предницата.

 

Джантите от снимката са 16 инчови, което предразполага към по твърда возия, но решението си е ваше.

 

Успех с избора.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

  • преди 3 седмици ...

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...