Премини към съдържание

Препоръчано мнение

Здравейте,

Бих искъл да попитам за едно нещо което ми чопли мозъка, мечтата на живота ми е 3000GT ще си взема Еклипс 94-та , защото има голямо сходство с 3000 GT на ваншен вид , обаче много акциз много нещо тя се оскапява двойно тази кола заради акциза като се вземе от вън и понеже не ми се дават грешни пари на тая държава си мисля няма ли начин да си я взема от германи-то, да му сваля двигателя там и да ги вкарам отделно за да избегна акциза, трябва да има някаква вратичка за това нещо не може да се плащат такива луди пари на тая държава пак ми писна само да си мечтая. :-((

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

От всички обяви които съм гледал до сега не съм видял да има турбинирани такива в Германия. Може би само един или два да са били.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Neuwagen Import aus USA - за Европа мисля, че не се произвеждат турбо еклипси. С тия вносове трябва да внимаваш защото в БГ не може да се регистрират, ако нямат типово одобрение. Можеш да си изкараш такъв сертификат в Германия срещу 500 евро, ама идея си нямам какво още се изисква. Някъде четох, че трябвало да си платиш там всички TUV, такси, застраховки, за да ти изкарат тоя сертификат..дали е вярно - не знам!

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Пичове :icon_doh: вината е моя не се изразих правилно. Искам да направя тази врътка с двигателя с 3000GT, а не с Еклипс :icon_blush: извинявам се за кофтито изразяване някой сега може ли да ми каже такава някаква вратка нямя ли за 3000GT ?

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...