Премини към съдържание

asy

Потребители
  • От него общо

    7
  • Регистрация

  • Беше тук

asy's Постижения

Присъстващ

Присъстващ (2/14)

  • Първа Публикация
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец
  • Една Година

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Мерси за мненията колеги, но това което се каних да гледам, от лек заден удар и спукана само броня, се оказа яко ударена отзад. Бяха присадили нов леген отзад и здраво заварки навсякъде. Оригиналния леген беше намачкан като лист хартия. Така че продъжавам с търсенето. Дано намера читава такава :S.
  2. Мерси много за съвета и аз усещах че ще е здрава, ама да питам все пак хора ,които са запознати . В понеделник ще и права оглед и ако всичко е 6 и наистина е така както казват, мисля да скачам направо с парата
  3. Здравейте, имам нужда да ми дадете съвет за Colt 2006 1.3 бензин с 2 врати. Имам оферта за такава кола на 40 000 км била. Питам как е потдръжката на тези коли, евтина ли е? Като цяло здрави ли са и икономични ли са? Трябва ми предимно за в София да си я карам и да ходя на работа с нея. Рядко ще я карам извън града. Предварително благодаря!!!
  4. asy

    Mitsubishi 3000 Gt

    Пичове :icon_doh: вината е моя не се изразих правилно. Искам да направя тази врътка с двигателя с 3000GT, а не с Еклипс :icon_blush: извинявам се за кофтито изразяване някой сега може ли да ми каже такава някаква вратка нямя ли за 3000GT ?
  5. Здравейте, Бих искъл да попитам за едно нещо което ми чопли мозъка, мечтата на живота ми е 3000GT ще си взема Еклипс 94-та , защото има голямо сходство с 3000 GT на ваншен вид , обаче много акциз много нещо тя се оскапява двойно тази кола заради акциза като се вземе от вън и понеже не ми се дават грешни пари на тая държава си мисля няма ли начин да си я взема от германи-то, да му сваля двигателя там и да ги вкарам отделно за да избегна акциза, трябва да има някаква вратичка за това нещо не може да се плащат такива луди пари на тая държава пак ми писна само да си мечтая. :-((
  6. Благодаря много за съветите мисля направо да отскоча до германия и пред нас да стои един такъв.
  7. Пичове знам, че ще ми кажете, че модел 91-95 на еклипса са остарели като дизайн, но честно да ви кажа на мен повече ме кефят от по-новите им събратя и имам чувството, че съм влюбен в тази кола пак и за сега мога с този модел да стана член на клуба на мицубиши , защото другите не ми стигат паричките за тях, но по-стария ме кефи. Кажете ми само как познавате по VIN кода годината на производство като нито една комбинация от цифри не ми прилича на дата :(, а как се държат на пътя този модел по-стария има ли ряз тъй да се каже, като се натисне педала на газта, Какви са ви впечатленията от модела 91-95.Ще съм ви благодарен да ги споделите.....а трошат ли се ??? защото аз в момента карам ауди 80 и ми писна през 2 месеца да се разтропва предницата :( не съм карал до сега японска кола и не знам за какво става на въпрос :( Благодаря за мненията!!
×
×
  • Създаване...