Премини към съдържание

Lancer 1,5 (2008)


Препоръчано мнение

Здравейте, баща ми кара Lancer бензин 1,5 (2008г.). От известно време като загрее колата и му светва лампата на ABS-а. Има случаи в които въобще не светва, но повечето пъти се случва. Закара я в Дарс ауто - Бургас. От там му казали, че има повредена помпа ASC - 4670A888 на цена 3975.82 лв. Абсурдно е. За тези пари ще си купи кола с работещ ABS. Открихме, че има някакви гермаци които я ремонтират, за 300Е. Дали в БГ някои е ремонтирал въпросната помпа. Хубавото е, че от както си взе колата от сервиза е нямал проблеми (да чукам на дърво).

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Втора употреба търси ли? Кода на грешката казаха ли ви я?

За сега ще изчакаме да видим дали пак ще светне лампата. Ако светне ще видим мнението и на Ратола. Ако потвърдят за помпата, ще търсим втора ръка (ако е на приемлива цена). Ако имаш налична колега, може да споделиш цена на ЛС. Мерси предварително!

Редактирано от kr0tal
Линк за коментара
Сподели в други сайтове

До колкото знам същата система се ползва и при VW и се оказва чест проблем. Не че помпата е повредена, а програмата не може да достигне до моторчето. Може да се окаже, че е просто студена спойка, което се оправя за няколко лева. С компютърната диагностика я стигне 50 лв., я не. Балкан Стар и Дарс Ауто, като всеки търговец са по-склонни да ти продадат нещо за 4000 лв., от колкото да разглобят повредения модул и да го оправят.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

  • преди 4 месеца ...

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...