chvora Публикувано 24 март 2015 Сподели Публикувано 24 март 2015 Здравейте колеги моля помагайте !!!! Имам Пинин 1.8 GDI бензин 2000 година .Проблема е следния : Колата пали но държи само ниски обороти като дам газ и гасне ( смених помпата в резервуара не е от нея ) Моля за помощ . Смених и свещите и от там не е .Държи се така все едно не му достига горивото .Разбрах че има и филтри в помпата за високо налягане Въпросът е къде е тази помпа за високо налягане ? Благодаря предварително. Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DJ Tymbi Публикувано 24 март 2015 Сподели Публикувано 24 март 2015 Здравейте колеги моля помагайте !!!! Имам Пинин 1.8 GDI бензин 2000 година .Проблема е следния : Колата пали но държи само ниски обороти като дам газ и гасне ( смених помпата в резервуара не е от нея ) Моля за помощ . Смених и свещите и от там не е .Държи се така все едно не му достига горивото .Разбрах че има и филтри в помпата за високо налягане Въпросът е къде е тази помпа за високо налягане ? Благодаря предварително........грешната помпа сте сменили,......проблема най вероятно е в ГНП-то,има помпа за високо налягане, колко атмосфери държи? Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
niki nikolov Публикувано 24 март 2015 Сподели Публикувано 24 март 2015 Здравейте колеги моля помагайте !!!! Имам Пинин 1.8 GDI бензин 2000 година .Проблема е следния : Колата пали но държи само ниски обороти като дам газ и гасне ( смених помпата в резервуара не е от нея ) Моля за помощ . Смених и свещите и от там не е .Държи се така все едно не му достига горивото .Разбрах че има и филтри в помпата за високо налягане Въпросът е къде е тази помпа за високо налягане ? Благодаря предварително.Аз залагам на дросела. Колега някакви мигания по таблото в оранжев цвят? Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
chvora Публикувано 24 март 2015 Автор Сподели Публикувано 24 март 2015 (редакция) Каде се намира помпата за високото налягане? По таблото всичко е наред не дава грешка .Отзад излиза чернилка като на лоша горивна смес.Има ли горивен филтър някаде преди нея? Ако помпата не работи ще пали ли колата? Благодаря Преварително. Редактирано 24 март 2015 от chvora Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
chvora Публикувано 24 март 2015 Автор Сподели Публикувано 24 март 2015 Така нека всички да видят каде се намира филтъра ето видео : Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DJ Tymbi Публикувано 24 март 2015 Сподели Публикувано 24 март 2015 Аз залагам на дросела. Колега някакви мигания по таблото в оранжев цвят?.....цт,ще изгубиш залога...... :D Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
LUBO-PLAN Публикувано 25 март 2015 Сподели Публикувано 25 март 2015 Имам подобен проблем. Помпата за високо налягане се намира вдясно от кората на двигателя.Има едно мъничко филтърче , като се свали тръбичката за входящото гориво.Изважда се с подходящ винт. дълго е около 1 см. и диаметър около 3 мм.Дано да е от него. ново струва 5 лв.При мен нещата са различни не е от филтърчето.Помпата не вдига налягане и не се знае от какво е. Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
chvora Публикувано 25 март 2015 Автор Сподели Публикувано 25 март 2015 Здравейте отново след като изгледах клипчето стигнах до помпата но никъде не намирам това филтърче някакви идеи? Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Milen_z Публикувано 25 март 2015 Сподели Публикувано 25 март 2015 Помпите подлежат на рециклиране, или поне аз съм им хванал цаката. Ако някой има проблем да звънка. Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
chvora Публикувано 25 март 2015 Автор Сподели Публикувано 25 март 2015 Опитах да го изчопля това но не излиза опасявам се да не е нещо друго ? как се вади това чудо набито ли е или е клеасало? според вас? Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
chvora Публикувано 25 март 2015 Автор Сподели Публикувано 25 март 2015 Каде мога да я закупя въпросната цедка и ако може някой да даде някакъв каталожен номер ще съм му много Благодарен! Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
iansto Публикувано 26 март 2015 Сподели Публикувано 26 март 2015 В ратола или балканстар. И най-добре да си носите свалената с вас и да ги сравните на място.п.п. Какво е състоянието на старата? Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
chvora Публикувано 26 март 2015 Автор Сподели Публикувано 26 март 2015 Проблема е оправен след като почистих цялата бензинова система и изкъртих въпросния филтър на помпата за високо налягане.Благодаря на Всички отзовали се ! Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Milen_z Публикувано 26 март 2015 Сподели Публикувано 26 март 2015 С нашите горива е недопустимо работата без филтър..... Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
niki nikolov Публикувано 27 март 2015 Сподели Публикувано 27 март 2015 .....цт,ще изгубиш залога...... :DИзгубих залога.......:DНе мога да повярвам че до такава степен може да е забит филтъра. Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DJ Tymbi Публикувано 27 март 2015 Сподели Публикувано 27 март 2015 Изгубих залога.......:DНе мога да повярвам че до такава степен може да е забит филтъра......виждал съм много, ама наистина много GDI-та с този проблем..... Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kalitkata Публикувано 29 април 2015 Сподели Публикувано 29 април 2015 Преди време и аз имах същият проблем но по прочетеното във форума разбрах че дроселната клапа се прецаквала и за това отидох в един сервиз свалихме я и тя беше хванала доста обилен нагар.Изчистихме нагара по клапата и след това джипа заработи много добре но сега от около 1-2 седмица ми намали оборотите и след това ще започне да гасне и сигурно ще трябва пак да видя дроселната клапа. Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчано мнение
Присъединете се към разговора.
Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.