Премини към съдържание

Въпрос относно цена на комплект съединител за Carisma


KorteZ

Препоръчано мнение

Здравейте, цял ден си блъскам главата с цени на комплект съединител - диск, притискач и аксиален лагер за Mitsubishi Carisma 1.8 16V година 1996г. двигател: 4G93, номер на рама: XMCLNDA2AVF019103. Питах на много места и ми казват различни цени на комплекта:

 

- онлайн го намирам: LUK на 201лв и 229лв., Valeo на 246лв. и 250лв. , Aisin на 302лв.

- питам майсторите за цена те казват: Sachs за 270лв. , LUK - 577лв с отстъпка мога да го намерят на 450лв, Valeo 513лв с отстъпката на 390лв ,а на друго място за 300лв.

- в магазина като питам там брадва под 470лв съединител комплект няма

 

Вече съм в чудо на кого да вярвам за цената. Дайте някакъв съвет.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Има нещо гнило в цялата работа, ама то ще си покаже след като го качиш и покараш .:)

Не е нормално, ЛЮК да го намираш много по евтино от Валео . Валео е най ниско бюджетната марка от тези които си изредил по горе (аз го намирам на 190 лв. по магазините :D) и щом ЛЮК-а е с близо 50 лв. по евтин от него, трябва да е с някакъв неизвестен произход .:)

По принцип, ЛЮК трябва да е по скъп от останалите марки, а този Айсин на 300 лв. сигурно освен на опаковката, никъде другаде няма надпис Айсин .Най вероятно е феродов и притискател на Валео и лагер ИНА, в кутия на Айсин .

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Между другото колега кутията и съединителя са ти френски, Валео също е френска марка, но аз бих заложил на "ЛУК", а и съм чувал от сервиза който посещавам понякога, че на него се доверяват повече. А иначе за справка виж тук www.drive.bg за всяка марка и модел има цени на почти всички части. Успех.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Здравей те, приключи се с дилемата - взех компплект съединител на EXEDY клиентската му цена е 392лв. но с отстъпката на маистора го взех за 250лв. . Засега съм доволе, доано се окаже добра покупка иначе старя се оказа се, че еValeo. Благодаря за съветите.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...