Премини към съдържание

KorteZ

Потребител
  • От него общо

    56
  • Регистрация

  • Беше тук

  • Общо дни Първи

    2

KorteZ беше най-активен на 12 февруари 2014

KorteZ има най-харесвано съдържание!

За KorteZ

  • Рожден ден 05/28/1977

Местоживеене

  • Град
    Пловдив

Информация за профила

  • Пол
    Мъж
  • Кара
    Mitsubishi Carisma
  • Интереси
    Mitsubishi, Коли, Компютри, Photoshop и всичко което привлече интереса :)

KorteZ's Постижения

Ентусиаст

Ентусиаст (6/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

2

Репутация

  1. KorteZ

    Каризмата прекъсва

    Здравей, и при мен го имаше това придърпване с Carisma 1.8 16V с двигател 4G93 е колата. Оказа се, че е избила (прехвърча иска) едната бобина смених я и сега всичко е наред, нова може да се намери за 120лв. свясна иначе втора са между 40лв. и 60лв.
  2. Здравейте, компресорът на климатика се развали. Моделът e Mitsubishi Carisma 1.8 16V двигател 4G93, върпосът ми е дали това е моделът на компресора Msc90c Compressor . В един сайт за части гледам, че е еднакъв с компресора на Mitsubishi Carisma 1.8 GDI. А тук един съфоромец продава компресор от 1.8GDI дали ще стане?
  3. KorteZ

    Скорости

    Здравей, и аз имах същия проблем, и смених целият комплект втулка с два пластмасови пръстена и гумени уплътнители. Купих го от Балкан Стар комплекта целия излезе към 25лв.
  4. :icon_bye: Имаш късмет, че този човек Milen_z е от Пловдив. Той ще ти помогне. Звънимо по телфона кажимо какъв е проблема и уговорете да ти погледне колата. На мен ми помогна за което съм му много благодарен (бах се видял в чудо). Успех!
  5. Здравейте, благодаря на всички и най-вече на Милен. Днес бях при него, закачи колата на компютъра и се оказа, че новия датчик подава грешна информация смениго с нов и сега всичко е ОК с колата. Още веднъж голяма благодарнос на Милен за бързата реакция и отзивчивост към моя проблем.
  6. Да включва се, но стрелката е много близко до червената зона когато се включи и ме притеснява.
  7. Здравейте, появи се следния проблем - времето се стопли и колата започна да вдига температура по кръстовищата, когато карам бавно и по нагорнище.Когато пусна климатик и карам ивънградско, температурата е в норма. Антифриз не губи защото го проверявам редовно, маркучите са меки не ги издува. Единственото по различно е, че когато ми сменяха съединителя ми счупиха датчика, който показва темературата на таблото и го смениха с нов. Изчетох темите във форума за евентуални проблеми, мисля да изчистя радиатора (измия външно) и да пробвам да сменя датчика, да не би той да е нещо дефектен. Не съм го правил (свалял радиатор) и ако може да ми препоръчате някой сервиз в Пловдив, в който да диагностицират проблема, датчика ще го сменя сам. Колата е Carisma 1.8 DOHC с двигател 4G93
  8. Здравей те, приключи се с дилемата - взех компплект съединител на EXEDY клиентската му цена е 392лв. но с отстъпката на маистора го взех за 250лв. . Засега съм доволе, доано се окаже добра покупка иначе старя се оказа се, че еValeo. Благодаря за съветите.
  9. Здравейте, цял ден си блъскам главата с цени на комплект съединител - диск, притискач и аксиален лагер за Mitsubishi Carisma 1.8 16V година 1996г. двигател: 4G93, номер на рама: XMCLNDA2AVF019103. Питах на много места и ми казват различни цени на комплекта: - онлайн го намирам: LUK на 201лв и 229лв., Valeo на 246лв. и 250лв. , Aisin на 302лв. - питам майсторите за цена те казват: Sachs за 270лв. , LUK - 577лв с отстъпка мога да го намерят на 450лв, Valeo 513лв с отстъпката на 390лв ,а на друго място за 300лв. - в магазина като питам там брадва под 470лв съединител комплект няма Вече съм в чудо на кого да вярвам за цената. Дайте някакъв съвет.
  10. KorteZ

    Календар за 2014

    Радвам се, че ти е харесал и календара за 2014. Относно кое Mitsubishi най-много харесвам - ВСИЧКИ, но просто на Lancer има най-много снимки. Знаеш как е като напишеше Mitsubishi и то излиза винаги :icon_n_lamo:
  11. Здравейте, за много години и безаварийна 2014! Както две години подред и тази си поиграх с Photoshop и направих календар за 2014 който както и предишните календари е 13 страници формат А3 - и всеки може да си го разпечата където поиска след изтеглянето му. Малко закъснях с пускането му много работа, но по-добре късно отколкото никога както се казва. Надявам се да ви хареса. http://picbg.net/u/68652/51389/743032.jpg Линк за сваляне Успешна година
  12. Обиколих няколко авто морги в Пловдив - тия въобще нямат японски коли за части. Толкова ли са екзотични колите ни :icon_hmm: ? Явно ще се копува нова бобина.
  13. KorteZ

    Зимни Гуми

    Лятото карам колата с Yokohama, a за зимата съм се доверил на Kumho и от двата модела гуми съм много доволен досега никакви проблеми смятам и за напред да ги ползвам
  14. Здравейте, днес ходих да сменя филтър на газова уредба и беше се стъмнил и ми направи впечатление, че от бобината като дам газ прехвърча искра. Разтърсих се из интернет и се оказа,че Carisma имал три бобини-колата е 1.8 GLX 16V бензин. Въпросът ми е колко струва тази бобина и имали шанс да се намери втора употреба в моргите? И ако може да препоръчате авто морги около Пловдив да проверя? Благодаря предварително!
  15. А колко струват тези тампони на стабилизиращата щанга?
×
×
  • Създаване...