Премини към съдържание

Mitsubishi от Швеция


Препоръчано мнение

Понеже искам да подменя или добавя :mitsu-smiley: в клуба започнах да се интересувамот къде е най-добре да си докарам кола. Мислех от Италия, най-евтиния вариант и най-рискован, но се отказах.После от ГЕрмания и австрия, но са изгнили 80%. В последствие разбрах за мои приятел, които докарва коли от Швеция. Той ме убеди, че автомобил докаран от там е в достатъчно добро състояние съобразно парите. Единственото нещо което ме притиснява е че тази страна е доста далеч. Беше докарал Астра-99, БМВ-96 и Вектра-98, които видях с очите си и чесно да си кажа просто нямах забележка. Едната кола имаше 2 биелетки за смяна и един тампон. Двигателите бяха много добре.Докарани са на самоход(3300км.) Колите небяха напудрени като на горубляне. Цените ми се сториха направо перфектни. Предложи ми Авенсис-99 на цената от 7000лв. с пълен пакет екстри, защото такова му е изпаднало в момента. Направо бях очарован от това което видях. Ако някои има впечатления от автомобилите докарани от там да сподели. Те джамбазите естествено невкарват коли от там защото е много далеко (почти двоино повече отколкото до Германия). И тука вече има евтини коли но са големи боклуци. То евтиното винаги излиза скъпо накрая.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Мисля, че досега не съм чувал за кола докарана от Швеция, но идеята определено ми харесва. Доколкото знам, там хората са свестни. Само се чудя студа дали не износва двигателя? Всеки е чувал, че паленето на студен двигател го износва колкото да се движи 500 км.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Аз съм виждал автомобил докаран от Швеция и имаше реутанчета около двигателя,а от пред излизаше кабел за включване в ел.мрежата.Audi A4.

Само това мога да кажа друго не знам.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Сегашното ми бижу е докарано от Швеицария. Когато го купих преди 1 година половината му под го нямаше, както и праговете. Понеже преди време съм работил като железар си го изкърпих сам. По километраж е на 177000, обаче педалите му са изтъркани като за 500000. Имам сервизната му книжка в която пише че е докарано 97-ма на 94000. Тука го е карала жена, която му е навила 50000. Двигателя гори 2л. масло за 10000км. Кажи ми как да си купя кола от Швейцария? Поне в Швеция не се хвърля луга и сол заради екологията. Заради същото това опазване на околната среда там има много малко дизели( високи данъци за дизелови автомобили). Скоро чувах и за автомобили от Испания, че билои читави но несъм го проверявал това. Най съм навит за :mitsu-smiley: от страната на изгряващото слънце, но аз искам по-нисък клас автомобил и когато говорих с Poli той ми обясни,че няма да ми е изгодно. Иначе това с десния волан ще го преглътна. Когато направих едно кръгче с ПАДЖЕРО с десен волан опсле на коята кола търсих скоростния лост с лявата ръка. :icon_doh:

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Когато направих едно кръгче с ПАДЖЕРО

Вчера съвсем случайно разбрах, че Pajero (Пахеро) на испански означавало мастурбатор :icon_n_oops: . Затова го продават като Монтеро. Нещо като Жигула и Лада. :giggle:

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Коко, ако вземеш мицубиши от Япония,макар и с десен волан, няма да сгрешиш ! Първото, :mitsu-smiley: което карах бе от там ! Купих го 1993г. фефруари - от Одеса и го докарах на самоход. Пишеше ММС на него, което значи, че е луксозният вариант. / Това ми каза морякът от който го купих./Беше на 38 000 км, 1300см АТ, климатик, камбанка при надвишаване 105 и 125 км. Карах го до 220 000 км. Сменил съм каре и консумативи, като масленият филтър съм го мил поне 5-6 пъти при смяна на маслото, защото тогава никой не вкарваше. Неудобството при десният волан е , че при изпреварване трябва да СПАЗВАШ ПО-ГОЛЯМА ДИСТАНЦИЯ !!! Колите там са перфектни , а цените - ниски ! Тогава Лансера от там е купен за 800 долара.Аз го купих за 1900.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Вчера съвсем случайно разбрах, че Pajero (Пахеро) на испански означавало мастурбатор :icon_n_oops: . Затова го продават като Монтеро. Нещо като Жигула и Лада. :giggle:

 

Лелееееее Пахеро... :hysterical: тва не го бях чувал....мастурбатор...е как може за такъв автомобил :icon_n_king:

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Това за Pajero съм го чувал и аз. Самоче на мен ми казаха че означавало "чи*жия" , което е същото само че с други думи.

 

 

 

До колкото за автомобилите от Япония Poli ми каза че са супер запазени и със всички екстри. Това съм го чувал и от други места.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...