Премини към съдържание

И аз се присъединих :)


Препоръчано мнение

Здравейте, Фенове,

След дълго гледане и търсене на кола японска сглобка (като Галант) си взех един Space Star :mitsu-smiley: ...

Колата е закупена и карана в България околое 110 000 км, 1.6 , 2004 година, има си документи. Засега първите ми впечатления са отлични, сега по празниците ще я пробвам по-сериозно :D .

Качвам се на мицубишито от едно рено клио (само хубави думи мога да кажа за него) и сега ми липсва малко газовата му уредба ... и съм решил да си сложа , но не знам как ще се отрази това на каското.

Прикачил съм и една снимчица :drive:

post-1071-1179913289.jpg

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Щом до сега си карал рено и си бил доволен сега ще си хипер доволен! :mitsu-smiley: :first: Ще караш и ще си пееш!

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Честито, и аз карам такава кола и съм много доволен няма нужда от газово защото е икономична много е добра на пътя супер семейна кола

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Честито, и аз карам такава кола и съм много доволен няма нужда от газово защото е икономична много е добра на пътя супер семейна кола

 

Би ли споделил колко ти е разхода ?

 

Аз успях да засека 7.6/100 при 120км/ч на магистралата като пътувах от Пловдив за София , а в града засега на съм успял ...

Иначе засега като минус мога да отчета твърдата возия и "road noise", който се чува вътре в колата ( с нови гуми съм). Всичко останало е на шест :icon_rock: колата е като швейцарски часовник ...

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Имам една позната със същия, които е закупен от "Балкан Стар" преди 3 години. Дефакто пак 2004г. и каза че досега е минала 75000 км с него и е сменяла само масла филтри и 1 път налкладките. Много била доволна от колата. Иначе на газ си е друго нещо. Возиш се на половин цена :icon_dance:

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

  • преди 1 месец ...

Благодаря за отговора Алекс!

Преди карах Нисан Съни и бях с отлични впечатления от японските возила...Кефят ме хитрите решения ,които прилагат жълтите.Сега преди месец смених Сънито със Спейс стар и се чувствам направо щастлив...Комфорта при шофиране ,интериора и всичко е супер.Е изтръгнали бяхя оргиналното радио и бяха счупили нарочно стоповете в Италия за да си вземат каското,но въпреки това колата я бива.Никакъв нагар по ауспуха въпреки че е вървяла на бензин и то в Италия,никакво хлопане и тракане.

Моряците казват :"Дефет фута под кила"...нека да е попътен вятър и без проблеми за всички фенове.И без произшествия!!!

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

И аз се сдобих с Митсубиши, но Спейс Ранър. Жена ми вече ми се подиграва, че от цяла седмица съм ходел ухилен "като ряпа", както тя се изрази. Колеги, наистина е така! Супер машина! Думи нямам! А как се държи тва на пътя.... как мърка, милата, невероятна е!

Относно газта - не знам как ще е, но сутринта я заведох да и сложат газова уредба. Уверяват ме приятели, че като е инжекционна - харчи същото количество, както и бензин и няма особена разлика в мощността. Ако и това е така - още по-ухилен ще бъда! Не се оплаквам - направи ми разход смесено градско-извънградско 8,5л/100км, а не съм по най-икономичното каране. верно, не включвах климатик, ама не от стиснатост - не беше жега ;-)

Супер кола! Ще ставам член на клуба, явно! А и всички тук са страшно отзивчиви!

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Относно газта - не знам как ще е, но сутринта я заведох да и сложат газова уредба. Уверяват ме приятели, че като е инжекционна - харчи същото количество, както и бензин и няма особена разлика в мощността.

Писал съм го, но пак да кажа - въпреки че е газов инжекцион разхода е средно с 15%-20% по-висок от бензина.

Не знам защо е толкова разпространено това твърдение за липсата на разлика между бензин и газов инжекцион ...

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Добре дошъл в клуба, rosko!

 

Мини на някоя среща за да се запознаем :)

 

разбира се, само да знам кога и къде! другата седмица съм в отпуск, да пробвам как ще се отрази морския климат на новата ми колица, пък след това! но, обещавам! тук в тоя сайт хората са супер отзивчиви! ще дойда и аз

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...