Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

alex_

Потребител
  • От него общо

    88
  • Регистрация

  • Беше тук

За alex_

  • Рожден ден 12/07/1978

Местоживеене

  • Град
    София

Интернет контакт

  • Уебсайт адрес
    http://
  • ICQ
    0

Информация за профила

  • Пол
    Мъж
  • Кара
    Space Star; 1.6 98ps;

alex_'s Постижения

Ентусиаст

Ентусиаст (6/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. alex_

    Акумулатор за Space star

    При мен заводския акумулатор за двигател 1.6 беше 45mAh ( като има място и за по-голям размер , а те са обикновенно 50-55mAh.
  2. Странно, моите са на 5-6г. и 80 000км.
  3. Здравей, И на мен се случи същото, на същата врата. И тъй като съм с деца е постоянно заключена отвътре ... Но се оказа , че и така може да се отваря. При мен останаха да стърчат две черни пластмаси в двата края на дръжката, и тази отдясно като се повдигне (с отвертка) се отваря вратата. Опитай и ти ... не е трудно. А от ebay си поръчах от каризма - стана без проблем и самата смяна е доста лесна ( единствено еврейска звезда отверка се наложи да поискам от познат). Успех
  4. alex_

    Проблем със Space Star

    Според мен е много добра тактика при положение, че единствената разлика, която усеща в сравнение с преди светването е по-бавното ускорение (което е доста субективно,особенно при първото светване). Какво ще покаже диагностика, ако е светнала от лош бензин - "еди кой си инжектор, еди какво си ... и покарай така, а аз ще изчистя грешката" ... Съжалявам, но за мен това са грешни пари и доста загубено време, след като колата и сега се движи без проблем.
  5. alex_

    Проблем със Space Star

    Едва ли има връзка със смяната на гумите. Преди да дадеш пари за диагностика, можеш просто да разкачиш акумулатора за няколко минути да се нулира грешката. След като запалиш колата отново изчакай 5-10 мин, да поработи на място да се "самообучи" компютъра и се надявай да не се появи пак . Иначе за диагностика аз ползвам Ратола, тъй като не е по-скъпо от другите места, а повечето необходими части ги имат на склад. При мен check-engine светеше от ламбда-сондата...
  6. И при мен се оказа сегменти, и смяната на гумичките беше напразна !
  7. Светльо - 0888517154 Околовръстен път, до Кристиан Нейко,супер неудобно място, но ми реши проблема със запецнал спирачен апарат за минутки. Доколкото разбрах е работел в бившия сервиз на мицубиши в СБА, Самоковско Шосе. PS: Разбира от ходова част и дребни неща, за ел. препраща на друго място .
  8. alex_

    Киномания !

    Intouchables :icon_thumbup: http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMTYxNDA3MDQwNl5BMl5BanBnXkFtZTcwNTU4Mzc1Nw@@._V1._SY317_.jpg
  9. alex_

    Търговия с E-bay

    Здравей, Не съм сигурен, че това което ти е описал търговеца е възможно. Когато в UK пристигне пратка от Китай се прави проверка от митниците и ДДС ми се струва невъзможно да се спести. Стока, която има стойност над 40 паунда и се начислява ДДС (мисля, че за електроника няма мито в UK), като ДДС се начислява и на транспортните разходи. Доколкото разбирам фотоапарата е марка Canon ... Като се има впредвид колко хора изгоряха от китайски сайтове, опитвайки да си купят евтини DSLR фотоапарати, ми се струва че офертата е измама. На твое място бих потърсил изгодни оферти директно от UK (в момента има разпродажби). Погледни също сайта hotukdeals.com.
  10. alex_

    Газов инжекцион

    Аз съм клиент на сервиза в Дружба, и наистина като си слагах инжекциона из интернет имаше подобни мнения... Но всъщност при поставянето те си свършиха перфектно работата ( съпоставимо с цената :D ). Доволен съм от тях, и най вече от самия газов инжекцион. След поставянето не се наложи нито веднъж да ходя за донастройки и т.н. Вече 3 година без проблеми, като само филтъра сменям периодично.
  11. 126, мъж, 33г Чудя се долколко извадката ще е достоверна ... едва ли някой ще пусне резултат, ако е под 100 :icon_angel:
  12. Здравей, Аз имах същия проблем даже тема бях пускал. Пробвах да я залепя,запоя и т.н., докато не ми хрумна просто да използвам ламарината на купето да притиска клемата към пистата на стъклото, така че да даде контакт ;). Мързи ме да свалям кората на задната врата да снимам, но надявам се ме разбираш ...
  13. Не знам за колегите, но моя има ръжда на задните калници. Колата е на 7 години и е карана само в БГ ...
  14. Здравейте, Тази вечер забелязах, че са се опитвали да ми отворят колата с т.н. устройство меча лапа. Не са успели да разбият ключалката, но пластмасовата дръжка на врата е поддала и се е пукнала... Колата е Спейс Стар 2004 година производсто. На външен вид дръжката на каризма ми се струва същата, но дали и отвътре е същото ... дали са взаимозаменяеми. Ще съм благодарен ако някой има информация по въпроса, понеже в ebay има доста такива дръжки за каризми и нито една за спейс стар.
×
×
  • Създаване...