Премини към съдържание

blue

Потребители
  • От него общо

    13
  • Регистрация

  • Беше тук

За blue

  • Рожден ден 07/22/1959

Информация за профила

  • Пол
    Мъж
  • Кара
    space star

blue's Постижения

Начинаещ

Начинаещ (3/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Първа Седмица
  • Един месец
  • Една Година

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Кажете моля ви 12 бара компресия за мотор 1.3 16кл. нормално ли е?
  2. blue

    Стопове за Спейс стар

    Ето обръщам се за помощ....
  3. Да показанието на газ може да се каже ,че е фалшиво но аз сравнявам показания на дисплея при работа на газ преди и след поставяне на добавката така че като абсолютна стойност би трябвало да има връзка.
  4. Спейс стара ,който карам го направих да работи с газ.Газов инжекцион на БРС "секуент".Бях си купил присадка за пропан бутан ,и я добавях в продължение на няколко зареждания.Интересното е че показанията на дисплея за среден разход рязко намаляха.Например преди тази цифра се движеше между 8 и9 лт/100км а сега е около 6и 7лт/100км.Разбирам ,че при работа на газ а и предвид на относителните показания не очаквам тези показания да са реални ,но като абсолютна стойност разликата си я бива.Това обаче се оказва измама защото като цяло действителният разход се увеличи от преди.Въпросът ми е дали някой е наясно с тази шмекерия ,която продават и дали вследствие на присадката се увеличава изпаряемостта на газта.И в двата случая не съм имал наблюдения за коренна промяна на мощността.
  5. Привет Фенове!Карам Спейс Стар вече 1 година и все още не мога да намеря стопове на прилична цена.Катоцяло от автомобила съм във възторг и ме разберете колко страдам като го гледам осакатен Модела е 2001г.1.3 Фамилия.Трябват ми комплект ляв и десен...Предварително благодаря за съдействието и гарантирано ще почерпя е мейл-dobrevski_v@abv.bg tel.0889622462
  6. Привет!Аз също смених "Нисана" -Съни 14 лх с Мицубиши.Не бях забелязъл "Спейс стара" до сега...Бях страхотен фен на Нисана.В момента, в който седнах в Спейс стара разбрах ,че съм бил много далеч от комфорта.Харесвам го този автомобил и с голям кеф си го карам.Вярно че е 1300сс но това не го прави в никакъв случай по лош.Монтирах газов инжекцион на БРС и в гаден с движението си град като Русе разхода не е по висок от 10лт газ.С надеждата да си намеря сподвижници с които да споделям мнения пиша тези редове.Освен със стоповете ,които са спукани нямам никакви грижи.Желая на всички безаварийни километри и приятни мигове със "японския шурикен".
  7. С риск да стана досаден продължавам да питам за стоповете на спейс стар Е-мейла ми е KRES@dir.bg Ако е в сила офертата моля те обади се!
  8. Здравейте!Аз имах същия проблем на своя автомобил ,който е със същата кубатура.В долно положение стъклата ми заяждаха и се вдигаха само когато те си искат...Прави ли ви впечатление обаче ,че това става само в долно положение!?Разглобявах два пъти и смазвах паралелите и задвижващия механизъм-нищо.!Проблемът е в крайният изключвател в долно положение.Клеясъл е и не винаги пружинките на проволката го извеждат в изходно положение.Спрея с който ще се почиства е добре да е деликатен откъм разтворители и да има добра смазка например PTFE -тефлон
  9. За да се монтират правилно газовите дюзи , трябва да се свали смукателния колектор и да се заварят щуцери в непосредствена близост до бензиновите дюзи. В тях да се навият газовите дюзи разбира се с лепило за резби. Изпеарителя е добре да се монтира в близост до газовия колектор /Зад смукателния/ Бубините на газовия колектор е добре да работят изправени а не хоризонтални /Заради облекчената им работа. /Газовият колектор да не се държи само на маркучите на дюзите а да бъде надеждно захванат към двигателя. В общи линии това е. :mitsu-smiley:
  10. След дълги проучвания и много колебание монтирах газов инжекцион на моята Спейс стар 1.3сс. Марката на инжекциона е BRC.Вече имам около 700 км. на газ.При тези жеги не изключвам климатика и разхода не надвишава 8лт/100км. смесено градско и извън градско.Върви супер и съм много доволен от избора. Има малки особености при мотажа които трябва да се спазят . Мицубиши е страхотна марка! До скоро скептично гледах на "червените ромбове".Грешил съм! Но останах без стопове и загубих дирите на офертата .Моля изпратете ми Информация за задни стопове на Спейс стар 2001г.Предварително Благодаря! Наличност и цена...
  11. blue

    И аз се присъединих :)

    Благодаря за отговора Алекс! Преди карах Нисан Съни и бях с отлични впечатления от японските возила...Кефят ме хитрите решения ,които прилагат жълтите.Сега преди месец смених Сънито със Спейс стар и се чувствам направо щастлив...Комфорта при шофиране ,интериора и всичко е супер.Е изтръгнали бяхя оргиналното радио и бяха счупили нарочно стоповете в Италия за да си вземат каското,но въпреки това колата я бива.Никакъв нагар по ауспуха въпреки че е вървяла на бензин и то в Италия,никакво хлопане и тракане. Моряците казват :"Дефет фута под кила"...нека да е попътен вятър и без проблеми за всички фенове.И без произшествия!!!
  12. Привет!Работи ли разходомера при работа на газ?За мотор 1.3сс с газов инжекцион какво би могло да се очаква?Търся стопове ляв и десен за Спейс стар 2001 г. Благодаря за отговора Ви! :icon_blush:
  13. газов инжекцион или обикновенна LPG

×
×
  • Създаване...