Премини към съдържание

Разглобяване на средна конзола за галант


Препоръчано мнение

Здравейте!

 

Вчера търсих тема за разглобяването на средната конзола + климатроника намерих но линковете с снимките не работят и затова реших, че ни трябват снимки. http://www.mitsubishibg.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_rock.gif

Днес се хванах да разглобявам и да сменям крушки.Обаче се оказа голям зор с намирането им! Както и да е, ако знаете от къде да си купя за следващия път моля http://www.mitsubishibg.com/forum/public/style_emoticons/default/drinks.gif кажете!

Та запоцхва се от топката за скоростите(развива се) след което се вади конзолата с маншона на ск.лост на щтипки е ВСИЧКО. После се бърка зад пепелника и се бута напред така се откачва цялата http://www.mitsubishibg.com/forum/public/style_emoticons/default/rulez.gif ето ви малко снимчици!

Целя албум!

 

http://kalinvr88.sni...lant-98g.836655

 

Успех!

Редактирано от kal4o
Линк за коментара
Сподели в други сайтове

  • преди 5 месеца ...

Здр. Колегa бих искaл дa попитaм дaли нaмери крушки зa тaблото и кaкъв модел сa?

Че нa мойтa половинaтa крушки по климaтроникa не светят, кaкто и нa тaблото и копчето нa хaлогените.

Пък не ми се рaзглaбя сaмо дa видя кви сa крушките и после зглaбяне и кaто ги вземa пaк рaзглaбяне.

Предвaрително ти блaгодaря!

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Има една обширна тема в главния раздел за галантите. Крушките в копчето за фаровете за мъгла са 2 броя и са от тези най-мъничките, които са 2 мм дебели и към 4 мм дълги. От стъкленото балонче на крушчицата стърчат две жички с дължина около 7-8 см всяка. Тези жички се намотават в отворите на мъничката фасунга и с пристягането на жичките се крепи крушката. Аз я работИх с пинсета, че е много дребна. Хем пръстите ми не са като кебапчета.

В бутона за аварийните е същата лаНба, както и в подсветката на ел. фаровете.

Бутоните се вадят с бутане навътре. Чекмедженцето се вади навън, след това избутваш врътката на ел. фаровете също навън и през тези дупки се мъчих 2 часа с тези бутони. Голям зор да стигна да лампите в тях. По-лесният начин е през конзолата на духалката отляво която е, но ме беше страх да не я счупя. Моята седеше като залепена и не посмях да я напъвам. Оригиналните крушки са с по-голяма мощност, тоест светят по-силно от тези по един лев/бр. В темата има линкове, включително за сини шапчици, които навремето взех за 0,50 лв. Бях си прибра резервни крушки с шапчици, но най-вероятно някоя от жените е почистила кибритената кутийка, в която ги бях оставил ...

Редактирано от Andy Van Der Drift
Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...