Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

Разглобяване на средна конзола за галант


Препоръчано мнение

Здравейте!

 

Вчера търсих тема за разглобяването на средната конзола + климатроника намерих но линковете с снимките не работят и затова реших, че ни трябват снимки. http://www.mitsubishibg.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_rock.gif

Днес се хванах да разглобявам и да сменям крушки.Обаче се оказа голям зор с намирането им! Както и да е, ако знаете от къде да си купя за следващия път моля http://www.mitsubishibg.com/forum/public/style_emoticons/default/drinks.gif кажете!

Та запоцхва се от топката за скоростите(развива се) след което се вади конзолата с маншона на ск.лост на щтипки е ВСИЧКО. После се бърка зад пепелника и се бута напред така се откачва цялата http://www.mitsubishibg.com/forum/public/style_emoticons/default/rulez.gif ето ви малко снимчици!

Целя албум!

 

http://kalinvr88.sni...lant-98g.836655

 

Успех!

Редактирано от kal4o
Линк за коментара
Сподели в други сайтове

  • преди 5 месеца ...

Здр. Колегa бих искaл дa попитaм дaли нaмери крушки зa тaблото и кaкъв модел сa?

Че нa мойтa половинaтa крушки по климaтроникa не светят, кaкто и нa тaблото и копчето нa хaлогените.

Пък не ми се рaзглaбя сaмо дa видя кви сa крушките и после зглaбяне и кaто ги вземa пaк рaзглaбяне.

Предвaрително ти блaгодaря!

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Има една обширна тема в главния раздел за галантите. Крушките в копчето за фаровете за мъгла са 2 броя и са от тези най-мъничките, които са 2 мм дебели и към 4 мм дълги. От стъкленото балонче на крушчицата стърчат две жички с дължина около 7-8 см всяка. Тези жички се намотават в отворите на мъничката фасунга и с пристягането на жичките се крепи крушката. Аз я работИх с пинсета, че е много дребна. Хем пръстите ми не са като кебапчета.

В бутона за аварийните е същата лаНба, както и в подсветката на ел. фаровете.

Бутоните се вадят с бутане навътре. Чекмедженцето се вади навън, след това избутваш врътката на ел. фаровете също навън и през тези дупки се мъчих 2 часа с тези бутони. Голям зор да стигна да лампите в тях. По-лесният начин е през конзолата на духалката отляво която е, но ме беше страх да не я счупя. Моята седеше като залепена и не посмях да я напъвам. Оригиналните крушки са с по-голяма мощност, тоест светят по-силно от тези по един лев/бр. В темата има линкове, включително за сини шапчици, които навремето взех за 0,50 лв. Бях си прибра резервни крушки с шапчици, но най-вероятно някоя от жените е почистила кибритената кутийка, в която ги бях оставил ...

Редактирано от Andy Van Der Drift
Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...