Премини към съдържание

Яко скърцане в прозореца на дясната предна врата


f18

Препоръчано мнение

И при включено радио се чува отчетливо и дразни - прояви се от няколко дена и това винаги сутрин, когато явно колата е леко по-хладна.

Т. е. сутрин отивам на работа съпровождан от това скърцане, а навърщане (явно слад като се е понапекла колата) няма помен от него.

 

Стигнах само до следния извод - скърцането е при изцяло затворен прозорец - ако го мръдна и половин сантиметър надолу - не се чува.

Дали е е от контакта на прозореца с гумените уплътнения?! Чува се понякога даже и при спряла на светофар работеща кола - явно някакви вибрации го подхранват ...

 

Някой сблъсквал ли се е с подобен проблем?

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Аз!

 

Имам потракване/скърцане на шофьорската врата. Чува се при плътно затворен прозорец и не винаги. При отворен го няма, като го затворя се появява пак след време. Карах колата в БС и ме върнаха щото не чували нищо. Втория път се качих заедно с механика на тест драйв и за мой лош късмет баш тогава не тракаше. Но каза, че аутлендърите имали подобен хроничен проблем с разхлабването на някакво болчет в механизма на прозореца, но пък те тракали при отворен прозорец.

Това при мен е откакто я купих преди 2 години и половина. Зимата мисля да дебна да се разтропа и да я водя пак. Тоя път дори да не се чува нищо ще ги карам да я разглобят, пък дано мине по гаранция.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Може да е това, въпреки че е за американския пазар.

 

Nature of Defect:

STRUCTURE:BODY:DOOR

 

Bulletin Number:

TSB-09-42A-0

 

Bulletin Date:

Apr 2009

 

Summary:

MITSUBISHI: WOULD HEAR A RATTLE FROM ONE OF THE DOORS. THE RATTLE COULD BE CAUSED BY DOOR GLASS RETAINING BOLTS COMING LOOSE DUE TO LOW SOOR GLASS RETAINING BOLT TORQUE SPEC LIMITS. WHILE DOOR IS THE MOST LIKELY TO RATTLE, ITS POSSIBLE OTH ( NHTSA ITEM NUMBER - 10030264 )

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...