Премини към съдържание

"Покупки" след градушката


Препоръчано мнение

Колеги бях толкова радостен, че по време на градушката мицу не беше в сф и му се размина :) Два дена след бурята слизам сутринта до колата, за да отида на работа, качвам се, паля и преди да потегля назад, за да изляза си поглеждам лявото огледало, след което се обръщам поглеждам дясното и опаааа какво да видя липсва образ http://www.mitsubishibg.com/forum/public/style_emoticons/default/biggrin.gif няма го стъклото на огледалото. Така, че колеги внимавайте, че покрай тази буря да не ви навестят такива "купувачи". То не, че човек може да направи нещо срещу това когато колата му е паркирана навън ..... Ако трябва да съм честен първата ми реакция беше да се ядосам и си помислих "щом така стоят нещата и аз набързо ще наредя някой, както наредиха мен" http://www.mitsubishibg.com/forum/public/style_emoticons/default/biggrin.gif ама си представих как после някой се вайка като мен, стана ми тъпо и се отказах http://www.mitsubishibg.com/forum/public/style_emoticons/default/biggrin.gif Та, ако някой има тази липсваща част от моя автомобил ще съм му благодарен да ми я предостави(продаде).

Редактирано от social1986
Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Какво правят хората за нещо дето струва 10лв. Това е само някой дето е наблизо и има наблюдение къде и кога спира колата.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Какво правят хората за нещо дето струва 10лв.

Е чак за 10 лв. не е, освен ако галанта не е от първите генерации от всичките 9 ..:)
Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Хубуу де 15 е - сега го проверих. Факт 2 бири разлика :) :drinks:

Имах "честта" да търся само стъкло за огледало, като държах да е с подгрев...Не намерих ново. Предлагаха ми цяло огледало за 50-тина лв. :icon_blush:

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Имах "честта" да търся само стъкло за огледало, като държах да е с подгрев...Не намерих ново.

Старо поне намери ли ? . Ако не си, колегата да казва къде са по 15 лв. и си вземай, на подгрева може и да не държиш, защото той си е отделно от стъклото, лепи се зад него и би трябвало да си го имаш в старото огледало ..
Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...