Премини към съдържание

Убийствен Mitsubishi XR-PHEV Evolution Vision Gran Turismo


Препоръчано мнение

:mitsu-smiley: Mitsubishi представи концептуалния си модел Concept XR-PHEV Evolution Vision Gran Turismo. По всяка вероятност, той никога няма да достигне серийно производство, но загатва за възможностите на инженерите и дизайнерите от компанията.

По замисъл автомобилът е спортна машина, която се задвижва от модерна хибридна система, 8-степенна автоматична скоростна кутия с два съединителя и 4х4 система, съобщава autoclub.bg.

Засега се предвижда студията да бъде достъпна само за феновете на играта Gran Turismo 6, които могат или да я закупят, или да я спечелят чрез бърза обиколка в Seasonal Event. :mitsu-smiley:

 

https://www.youtube.com/watch?v=jJ3Csee5ElI#t=92

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Много по-ефектен, но и рисков начин, да демонстрираш какви възможности имаш и да покажеш какво можеш, е да пуснеш в продажба лимитирана серия некъф подобен Звер. Да кажем 250 бройки. Цената да не носи печалба, а само да покрива разходите по разработката и производството. Те биха били доста сериозна сума.

А да го пуснеш в компютърна игра и то със закупуване или "спечелване", ми се струва несериозно. Поне една бройка да бяха направили. Едва ли са толкова фалирали че да ги сбърка.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...