Премини към съдържание

Малко помощ за Space Star


Препоръчано мнение

Здр на всички колеги решил съм да сменям старата кола Seat Ibiza TDI 140 коня с нещо по семейно и съм се спрял на Spsce Star 1,6-98 или 1,8 16v-112 коня.Притесняваме дали са с прилична динамика,колко излиза обслужването на двигатела и как се държат на пътя.Разбрах че газта на тези двигатели не е провлем.Харесал съм тези http://nfs.mobile.bg...ls&slink=6auys2 и като цяло нямо мн инф за автоматика.Ще съм благодарен за малко мнения.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Колега, съветвам те ако намериш спейс, който е 1.6 двигател, да се хвърлиш на него. Много здрав двигател е. За динамичност, не мога да кажа, но според мен е задоволителен, за спокойно каране. Обслужването му е лесно и достъпно. Газта също е вариант, а при ГДИ двигатели , това е изключено (ЛПГ) .

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Здрасти , моя колега си взе 1,6 -98 кс , преди има няма 5-6 месеца. Казва че върви перфектно. Сложи му дори газова. Общо взето много доволен е. Единственото което гледах е че има бая ръжда по корпуса и в двигателният отсег. Взе я от Враца уж от познат.... Аз карам 1,3 - е не върви като неговото ама за мен е перфектно.По отношение за 1,8-112к.с един единствен път срещнах такъв автомобил в обявите - за два дни и това беше. За 1,8 -122 к.с. GDI съм слушал много добри отзиви. Но нямам мнение по въпроса.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Колеги за 1,6 знам че е добре но мисля че ще ми е малко слаб за това клоня към 1,8 16v-112коня на който също се слага газ,инт ме дали са добри автоматиците и като обслужване 1,8 как е

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Да колега твърдо съм решил вече искам малко по голяма кола иначе от 1,9TDI съм много доволен и като разход и като вървене.Искам вече бензин и после монтиране на газ.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Аз пък защо съм останал с впечетление,че 1,8 е само ГДИ двигател,който се вгражда в Спейс Стара.Доколкото разбрах от форума на него не може да му се сложи ГАЗ.Според мен разумния избор е 1,6-98к.с.,перфектен от към разход и е с малък данък.Газова можеш всякаква да му сложиш.Имай впредвид,че като слезеш от дизела ще ти се струва по спънат,особенно в ниските обороти.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Не колега 1,8 го има в два варианта -1.8 16v-112к.с и 1.8GDI-122к.с като на парвия се монтира без проблем газ но е доста рядък както 1.6.Именно заради по добрите характеристики го предпочитам пред 1.6.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...