Премини към съдържание

Катализатор


Препоръчано мнение

Здравейте, имам Спейс Стар 1.3 82 к.с. от 10-тина месеца и съм много доволен от колата, но ми прави впечатление, че на моменти когато я понастъпя или карам на по-високи обороти мирише на сяра, която е част от изгорелите газове. Попрочетох във форума мнения, но не ми стана ясно в катализатора ли е проблема. Автомобила пише, че е на 150 000км. Масло не се е налагало да доливам, но ми се струва, че всякаш нещо я спира и има тази неприятна миризма на развалени яйца. Какво ще ме посъветвате Вие, от нещата който прочетох нещата клонят към задръстен катализатор колата е 2002г.

Редактирано от TASSO
Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Сваляш,ревизираш и решаваш какво да правиш.Ако решиш да го махаш имай впредвид,че дават пари за катализаторите,даже стана мода и да се крадат.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Здравеите колеги ,миризмата на сяра при високи обороти си седи, но днес ми направи впечатление, че нямам хубава инерция и като поогледах забелязах че ми задържа накладката на задна дясна дискова спирачка, сега попрочетох мнения във форума и ме притесниха думите на Dj Tymbi, че може да е проблем от маркучи или клапани на АБС-а та тези дни ще сваля колелото да видя дали ще успея да върна буталото,ако някой може да даде някакъв съвет. ....да заповяда.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Отзад буталото е на ексцентрик и се прибира чрез въртеливо движение. Евентуално ексцентрика ти да задържа, но той е обилно потопен в масло, нямам идея. Разглоби го и виж, огледай буталото наред ли е ексцентрика. Поздрави :)

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...