Премини към съдържание

Жестока катастрофа с Мицубиши Лансер Спортбек


Препоръчано мнение

Жестока катастрофа с Мицубиши Лансер на Магистрала М11 край Лондон в навечерието на коледа, 2 души остават невредими а колата е срязана на 2 части, когато пристигат на мястото на произшествието 5 пожарни коли и линейки откриват 2 мата пътуващи в Мицубишито да седят на пътя до останките от колата в която са се возили минути по рано. Това е повече от чудо да оцелеш в такава катастрофа, адски късмет са имали. Дали са карали със много висока скорост или просто колата не е достатъчно сигурна?

 

 

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2530293/Lucky-driver-makes-miracle-escape-car-sliced-HALF-crashing-motorway-sign.html?login&createduser_email=#readerCommentsCommand-message-field

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

И аз като "коментаторите" от острова не знам каква марка е колата. Нека седят в неведение.

Според мен ударът в знака е станал след занасяне на автомобила. Явно е бил доста сериозен знак щом е отсякъл предницата.

Гледал съм проби да разсечат на две американски автомобил от тези солидните, не им разпознавам моделите. Сложиха един трактор с вертикално желязо отпред. Даже предварително го заточиха и засилиха колата срещу острието. Не знам какво режат с него, но колата просто сбръчка без де се среже. Е, откъсна гредата и някой и друг болт, нормално, но не стана на две половини. Същите тези коли по катастрофи (не по филми, а истински) се разхвърчават във всички посоки, вкл. се късат на две, както е станало тук. Това мицубиши не е по-здраво от американска кола отпреди 20 години като ламарина и заварки, но щом американките се "цепят" по шефовете и се "стръвят" по пътищата, не виждам какво чудно има. Само знака. Този знак ме учудва и естествено оцеляването на двамата пътуващи в купето. Може да е станало всякак, но като няма очевидци... Тези двамата едва ли помнят със сигурност станалото. Мозъците им може да ги лъжат, че помнят, но лично аз не вярвам да си спомнят наистина.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...