mipo4444 Публикувано 12 декември 2013 Публикувано 12 декември 2013 Здравейте колеги, нов съм във форума и от скоро карам МИЦУБИШИ СПЕЙС СТАР 2003 г. Искам да попитам знае ли някой става ли страничното огледало на МИЦУБИШИ СПЕЙС СТАР от 2000 г. на същият модел, но от 2003 г. Цитат
DALGIQ_0 Публикувано 14 декември 2013 Публикувано 14 декември 2013 (редакция) Здравей колега разлика може и да има в един сайт продават стъкла за огледала и там пише Стъкла за огледала за: MITSUBISHI SPACE STAR ot 1999 do 2002 Редактирано 14 декември 2013 от DALGIQ_0 Цитат
Любомир Ненов Публикувано 14 декември 2013 Публикувано 14 декември 2013 Стъклата и захващането са еднакви. Вероятно и конзолата е същата.Разликата е електически или механични. Цитат
itzoa Публикувано 17 юли 2016 Публикувано 17 юли 2016 (редакция) Колеги, имам питане - има ли разлика между механичните и електрическите странични огледала в стъклото и най-вече в основата, която се щраква на механизма. Моето е с ръчно (механично) управление и ми падна заедно с пластмасовата основа в движение и го загубих. Търся си цяло огледало или само стъкло с основата, но ми е необходимо да знам, дали да търся основа само за механично или може и за електрическо? Редактирано 17 юли 2016 от itzoa Цитат
Ивайло Спасов Публикувано 16 ноември 2018 Публикувано 16 ноември 2018 Здравейте , някой може ли да даде съвет как се разглобяват страничните огледала , ако вече го е правил. Благодаря ! Цитат
Roko-19 Публикувано 16 ноември 2018 Публикувано 16 ноември 2018 Здравейте , някой може ли да даде съвет как се разглобяват страничните огледала , ако вече го е правил. Благодаря !Махаш капачето от вътрешната страна. Под него се откриват три болта (позиция 1 от прикачената снимка). После с тънка отвертка махаш кръглото капаче на кората, под него има още един болт (позиция 2 на прикачената снимка). След това, ако огледалото е електрическо, откачаш буксата, като внимаваш да не изпадне гуменото и уплътнение. Това е. Цитат
Ивайло Спасов Публикувано 25 ноември 2018 Публикувано 25 ноември 2018 Махаш капачето от вътрешната страна. Под него се откриват три болта (позиция 1 от прикачената снимка). После с тънка отвертка махаш кръглото капаче на кората, под него има още един болт (позиция 2 на прикачената снимка). След това, ако огледалото е електрическо, откачаш буксата, като внимаваш да не изпадне гуменото и уплътнение. Това е. Благодаря много.Ще пробвам , понеже не ми работи отоплението на лявото огледало.Мисля да го поразгледам отвътре дали може д се излекува. :icon_hmm: Цитат
Gechkata Публикувано 12 декември 2018 Публикувано 12 декември 2018 Благодаря много.Ще пробвам , понеже не ми работи отоплението на лявото огледало.Мисля да го поразгледам отвътре дали може д се излекува. :icon_hmm: Колега и на мен не ми работи ти видя ли какво става,всъщност миналата зима разбрах че имам отопление на огледалата но бях збравил докато не ми се наложи сега да го включвам.... Цитат
Ивайло Спасов Публикувано 1 януари 2019 Публикувано 1 януари 2019 Колега и на мен не ми работи ти видя ли какво става,всъщност миналата зима разбрах че имам отопление на огледалата но бях збравил докато не ми се наложи сега да го включвам....На мен всъщност не ми работи отоплението само на лявото. Дясното си работи. Поръчах си цяло стъкло в ляво с подгрев, и като го получа ще го сменя.Надявам се да не счупя нещо - щипки, мипки.Незнам дали само с издърпване напред излиза стъклото. :icon_hmm: Цитат
Препоръчано мнение
Присъединете се към разговора.
Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.