Премини към съдържание

саеденител


Препоръчано мнение

смених го с нов и пак проблем от какво може да е?

Уточни каква е колата ,модел, мотор, скорости ако можеш , какъв проблем си имал, и с какъв го смени........и дали си сменил всичко, или само феродов диск :icon_hmm:

О

свен това гледахте ли маховика дали е надран, изтънял или износен?

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Привет колеги! :aero:

Включвам се, защото и аз имам подобен проблем на Галанта(Е33А, 4G63).Лошото при мен е че аз смених всичко по съединителя(според майстора) и месец, два беше много добре. Също така и трудно ми се включват скоростите, но мисля че това е от усилвателя и ще сменя уплътнителите.

Възможно ли е от някъде да се регулира отлепянето на съединителя, т.е. натяга ли се?

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

При твоя автомобил съединителя е с хидравлична помпа и цилиндър, няма какво да се регулира, ако помпата и цилиндъра работят нормално не би трябвало да има проблеми. Възможно е да не са били качествени или ремонта да не е направен както трябва, но по скоро си попаднал на ментета, поради тази причина препоръчвам или оргинални части или от известни производители. За съжаление поради цената обикновенно хората прибягват към по-евтини варианти и често плащат два пъти, но какво да се прави.

Само да вметна, съединителя е хидравличен и той се регулира.......регулира се от педала на съединителя, развива се гайка 12 и се върти шпиндела наляво -надясно, зависи от това какво ще регулира, дали да отделя по долу или по горе......... :)

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...