Премини към съдържание

M_Galant

Потребители
  • От него общо

    9
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което M_Galant е написал

  1. M_Galant

    саеденител

    Притискателния диск с гаранция
  2. Инжекторите на бензина може да са свур6или,зависи колко е карана на газ!!!!!
  3. Интересно ми е само как БМВ са го изкарали по-здраво от МАЗДА? :icon_doh:
  4. M_Galant

    Лъжа ли е тази обява?

    Аз на ва6е място въоб6те не бих се захласвал по толкова измамно евтини коли-дори и да е истинска обявата е над 200+ км....
  5. M_Galant

    Избор на акумулатор

    В об6ти линии аз така смятам-ако имам възможност бих си взел БОШ (наистина доказано качество). Ина4е за галанта имам нужда от нов сега- за да не се изхвърлям 6те си взема на МОНБАТ-задоволително качество на прекрасна цена от дистрибутора(в люлин е)...всички служебни са ни с такива и няма ядове!!
  6. Za мен този модел се откроява с агресивност,стил и отново неповторимия и известен на вси4ки ни индивидуализьм!! Японците като цяло запо4наха да правят заоблените и аеродинами4ните форми дале4 преди някои германски концерни! Например вижте мазда 121(яицето) сравнена с форд фиеста от тази година!! Или например КОЛТ които е 93 мисля сьс своите набори...да не говорим Пежо,Ситроен и дори Мерцедес колко бяха назад тогава,на големи кра4ки от сега6ните модерни форми...
  7. Здравеите! Скоро ми предстои боядисване и ми се иска които има савети/наблъдения/предложения за някои добър бояджия от софия да сподели тук! Естествено и горе-долу цените как са. Благодаря ви!
  8. M_Galant

    Имам питане...........

    Ето малко и от мен: 1. На бул. Н.Вапцаров пред Sofia Land и там където се съединява с Черни Връх - камерите са в 2-те посоки 2. На околвръстното пред McDonalds(посока Студентски Град) в края на разширението - камерите снимат в 2-те посоки 3. На Цариградско шосе пред Експо Центъра и Тойота - камери в двете посоки 4. Хотел Хемус. Монтирана е на стълба на светофара, на който спирате идвайки от бул. ,,Арсеналски,, към хотела. Представлява една голяма кутия и камерата е вътре. Има поставено и осветително тяло, което да осветява района на платното точно около стоп-линията, така че снимките ще стават хубави и ясни и през тъмната част на денонощието. Правели по пет снимки на кола. 5. На бул.България между НДК и моста на бул.Витоша 6. Пред строителния техникум, която хваща ако минаваш по трамвайната линия. 7. Ботевградско шосе - караулката на КАТ при разклона за Кремиковци точно срещу сервиз "Инкотар". Гледат посока Ботевград и Кремиковци. 8. На бул.Сливница (посока Сточна Гара) точно преди светофара/кръстовището с Христо Ботев ако погледнете вляво (откъм реката), 10-15 метра преди светофара ще видите на един стълб (около 10 метра височина) една сива кутия която гледа към кръстовището.
  9. Привет на всички!!! Вчера се регнах и искам да ви попитам каде си правите срештите и кога е следваштата ви такава ? Аз самия съм с галант 92' 2.0 GLSI,които е в сервиза временно след неприлична близост с един опел :icon_box: ште се радвам да доида и да се запознаем...до момента карах едно е-36 320i-които е карал знае че не може и да става дyма за сравнение м/ъ двете марки коли по комфорт,поведение на пътя и т.н 4ао и само :mitsu-smiley:
×
×
  • Създаване...