Премини към съдържание

joromaistora

Потребители
  • От него общо

    11
  • Регистрация

  • Беше тук

joromaistora's Постижения

Начинаещ

Начинаещ (3/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Здравейте колеги, дайте малко повече информация за Лансер 1.5, 98кс, 2004г, като разход на гориво, плюсове и минуси, слаби места. Частите как са, че искам да карам този красавец?
  2. Здравейте момчета, имам проблем с оборотите на галант. Когато е студена пали и гасне, поработи ли 15 сек. се оправя, но трябва да давам газ. Мотора е V6, 147 к.с., 24 клапана.
  3. joromaistora

    Момчета помагайте

    Mерси, ще търся бензин, а пък и не съм при върженик на дизела. Горе-долу на какви пари може да се намери този изящен автомобил?
  4. Продадох си старият Галант, искам да си взема галант след 98г. Какво ще кажите за двулитровия мотор 136кс. или 2.0 тди? Кой е по добър? И още нещо, каква е разликата между комфорт, класик, елеганс и спорт? Просто това ще ми е следващата кола.
  5. момчета имам два носача за продаване които са рециклирани.някои ако го интерисува да ми званне на 0898740250 жоро
  6. момчета имам два носача за продаване които са рециклирани.някои ако го интерисува да ми званне на 0898740250 жоро
  7. joromaistora

    филтар

    каде се намира филтара на купето.има и нещо друго което искам да питам моят галант неще да вдигне пове4е от 170км това нормалнолие за 1.8 90кс аз мисля че това е малко какво ще кажите.
  8. мом4ета смених гарнитурата защото хварляше масло главата е шлаифах направих вси4ко както трябва но пак капи от същото място това да не е болка на модела галант 1.8 Е32 90г кажете каква гарнитура да си взема.мерси предварително
  9. joromaistora

    системи

    можели някои да ми каже какви са тези системи EPS и ECS защото моят галант ги има а пак не ми е ясно за каквоса смятам 4е са някакви важни ина4е за какво им са 20А предпазители
  10. joromaistora

    Проблем

    колега аз когато взех колата от мерак измих двигатела,минах 100м.и до там но на другия ден запали беше бобината провери кабелите около нея
  11. joromaistora

    саеденител

    смених го с нов и пак проблем от какво може да е?
×
×
  • Създаване...