Премини към съдържание

Работа/Бизнес/Допълнителни Доходи


Препоръчано мнение

Здравейте,

 

Подобна тема не видях, а би била от полза на колеги в нужда.

 

Та по темата

 

(1) Предлагам ви възможност за допълнителни доходи в свободното ви време. Вие определяте кога и колко да работите. Резултатите зависят изцяло от вас.

 

(2) Възможност за стартиране на собствен бизнес с ниска инвестиция и нулев риск. Изграждане на лична мрежа с готова бизнес платформа + осигурено обучение и помощ за стартиране в първите месеци. Комисионерски бизнес!

 

Само за Варна! Само за сериозни и търсещи възможности хора!

 

За допълнителна информация на лични съобщения.

 

Поздрави

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Ако е от типа "кликаш реклами и събираш центове докато не станеш милионер", съветвам никой да не си губи времето.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Колега, сподели с подробности за какво става въпрос! Така темата бие на спам, по мое скромно мнение.

 

Колко хубаво го каза само..

Вчера изтрих 4-5 подобни имейла, мисля че съм си запазил един. И аз съм на мнение, че колегата трябва да обясни за какво става въпрос. Имейла за контакт, който са ми писали в имейла е Hollis@itjobsbg.com . Надявам се твоята тема да няма нищо общо с тези представители.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Не искам да злепоставям собственика, нито смятам че моето мнение е най-правилното и всички трябва да го слушате, но е факт че лесни пари няма. Всякакви предложения за печелене на пари включащи "пирамидална" структура, означават че ще спечели собственика и още няколко човека които се броят на пръсти (не е нужно да са обвързани със собственика), за сметка на останалите. Обещанията за win-win ситуация са изпълними само в някое друго измерение където икономиката не действа по нашите закони. Ако някой има намерение да си блъска главата, за да се увери сам - да опита, но аз лично не препоръчвам да си експериментирате.

Ако ще го правите, четете добре какво подписвате и си правете добре сметката дали изгубеното време ви е по-ценно от стотинките които ще съберете.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

http://www.onlinesalarysolution.com/bg3c/index.php а това какво е сега :)? Ясно е, че е измама пак някаква, ама каква :). Стигнах до този сайт, през http://www.onlinecareertrend.com/news4o3/bga/.
Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте,

 

Отворих тема , с ясна цел описана в заглавието и описанието, в която всеки може да сподели какво търси и предлага целенасочено.

 

Тъй като аз отварям тази тема естествено моето предложение е първото такова.

 

Смятам, че именно вие вече превърнахте тази тема в спам изразявайки мнения и предположения относно обявата в самата тема.

 

Думи като : "ако" , "ми бие" и "препоръчвам" не мисля, че имат място в тази тема.

 

Всеки , който иска да получи подробности може да пише на лично съобщение и с радост ще споделя повече информация.

 

Изкушавам се да коментирам посочените от вас мнения , но мисля да се въздържа тъй като това разбира се ще доведе до поредната безпредметна форумна дискусия - известен феномен в България :)

 

Модератор може да изтрие темата, когато прецени. Мисля че такава тема е необходима, затова може да ми изтрие просто обявата.

 

п.с. Колегата CBeTHaX е посочил маркетниговия ми сайт , който с удоволствие щях да споделя на лично съобщение.

 

За тези от вас , които първо проучват, мислят , анализират, търсят експертно мнение и после говорят и действат съм насреща, да се видим да изговорим в детайли предложението ми.

 

Поздрави и успех!

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Гост
Тази тема е затворена за допълнителни отговори.
×
×
  • Създаване...