Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

svilkata_ve

Потребител
  • От него общо

    56
  • Регистрация

  • Беше тук

За svilkata_ve

  • Рожден ден 04/08/1982

Местоживеене

  • Град
    Варна

Интернет контакт

  • Уебсайт адрес
    http://savecard.sci.sc

Информация за профила

  • Пол
    Мъж
  • Кара
    Пежо 607
  • Интереси
    Инвестиции, Предприемачество, Информационни Технологии

Посетили профила

970 посетили

svilkata_ve's Постижения

Сътрудник

Сътрудник (5/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

-1

Репутация

  1. Здравейте, Отворих тема , с ясна цел описана в заглавието и описанието, в която всеки може да сподели какво търси и предлага целенасочено. Тъй като аз отварям тази тема естествено моето предложение е първото такова. Смятам, че именно вие вече превърнахте тази тема в спам изразявайки мнения и предположения относно обявата в самата тема. Думи като : "ако" , "ми бие" и "препоръчвам" не мисля, че имат място в тази тема. Всеки , който иска да получи подробности може да пише на лично съобщение и с радост ще споделя повече информация. Изкушавам се да коментирам посочените от вас мнения , но мисля да се въздържа тъй като това разбира се ще доведе до поредната безпредметна форумна дискусия - известен феномен в България Модератор може да изтрие темата, когато прецени. Мисля че такава тема е необходима, затова може да ми изтрие просто обявата. п.с. Колегата CBeTHaX е посочил маркетниговия ми сайт , който с удоволствие щях да споделя на лично съобщение. За тези от вас , които първо проучват, мислят , анализират, търсят експертно мнение и после говорят и действат съм насреща, да се видим да изговорим в детайли предложението ми. Поздрави и успех!
  2. Здравейте, Подобна тема не видях, а би била от полза на колеги в нужда. Та по темата (1) Предлагам ви възможност за допълнителни доходи в свободното ви време. Вие определяте кога и колко да работите. Резултатите зависят изцяло от вас. (2) Възможност за стартиране на собствен бизнес с ниска инвестиция и нулев риск. Изграждане на лична мрежа с готова бизнес платформа + осигурено обучение и помощ за стартиране в първите месеци. Комисионерски бизнес! Само за Варна! Само за сериозни и търсещи възможности хора! За допълнителна информация на лични съобщения. Поздрави
  3. svilkata_ve

    Скоростна кутия Galant 2.5 V6

    Правих скоростна кутия преди година - смених 3 лагера. От два месеца отново чувам жужене при ускорение в ниските обороти до ~2K оборота... :icon_censored: Чувам и леко къркорене на празен ход... като натисна съединителя изчезва (последното обикновено след дълъг път) Много съм разочварована от Митсу...
  4. Аз уикенда ходих до две автоморги и разгледах по разни БМВ-та и Мерцедеси каква изолация имат по пода. Оказа се че има поне 4 вида изолация в BMW 5-ца . След като видях , че няма да стане да взема от изолацията на кола от морга взех едно парче от ватата, която беше по пода и след това отидох до един магазин и намерих почти идентична такава. Представлява нещо като сбити конци и дебелината й е 1см. Мисля че определено ще свърши работа за шумоизолация на пода. Линеен метър струва 11,30 като ширината и е 2,10 м. Взех си 2 линейни метра :icon_dance: Ако искате мога да я снимам. Във Варна в подлеза на ЖП Гарата се намира магазина , има различни видове вата, тъй като имах мостра имах възможност да сравнявам. Отделно продавачката ми каза, че имала редовен клиент, който се занимавал професионално с музика и купувал от тази вата както и от "бялата вата".
  5. Здрасти, След 27 страници изчетени по темата шумоизолация в друг форум стигам до следните изводи: за максимален ефект трябва да се изпозлват два типа материали , които имат различен акцент: За изолация на вибрации (които от своя страна пораждат шум) да се използва битумна лента като евтин и компромисен вариант са: Flash Band , Alum Band, Битуселф. За изолация на шум >затихване евтин и компромисен вариант е: KFLEX и Микропореста Гума. Ламарината е хубаво да бъде облепена първо с битумна лента , която да добави якост и да улавя всички вибрации породени от деформациите на ламарината ( при Галанта тя май е доста тънка) след което да се сложи материал за затихване/шумоизолация, като последния обикновен не е съвместим със влагата... Дано съм полезен в това обобщение. Сега остава да се действа :icon_thumbup:
  6. Готов кит за изолация на врата: Silent Coat Starter Kit. Идва по 35 лв. на врата , но поне знаеш , че стане качествено. За пода вече може и с компромисни материали (битумна лента, вата и т.н.)Според мен това е доста приемлив вариант.
  7. Здрасти колега, Определено не можеш да направиш подобни заключения. Справка за децибела: Wikipedia или 3 децибела нарастване е равносилно на два пъти по - голяма сила. Сега си представи тази разлика от 20-30 децибела за какво става въпрос и как това влияе на пасажерите в колата > директно и индиректно. :icon_rock:
  8. Моя има същото поведение от няколко дни, пали но се замисли в началото. Целия беше във влага днес сутринта и съответно запали по описания от теб начин :icon_blush:
  9. svilkata_ve

    Тема за разхода

    Въпросното придърпване е твърде вероятно да бъде от капачката на делкото и по - точно коксчето, доколкото чувам е слабо място. А по - интересно става като караш дълго време в това състояние... следва изплщяла бобина и оставаш на место :icon_thumbup: Чудесно е че си сменил свещи , кабели и филтри , а сега обърни внимание на дистрибуторната капачка за пробив и контактните повърхности, защото си е ключов фактор при искрообразуването.
  10. Трябваше да работя в Събота и не можах да дойда :icon_crying:
  11. Здрасти, Въпрос към по - запознатите: Обезшумяването на купето с цел по - качествен звук и това за намаляване на шума в купето (от гуми, вятър и прочие) едно и също ли е като процедура? Едни и същи места ли се обработват или?
  12. Здрасти колега, Галант-а като всеки друг автомобил си има своите недостатъци. Друг е въпроса дали са повече и по - скъпи за отстраняване спрямо другия посочен автомобил. Това което знам и съм го чувал от много хора е че правилният бензинов мотор за Галант е 2.5 v6. Аз съм с такъв от година и от гледна точка на мотор не съм имал никакъв проблем. Сложих Газов Инжекцион месец след като го взех и съм много доволен. Няма никакви проблеми с газ-та , работи безупречно. Разхода ми е 15 градско на моето каране и на къси разстояния. Според мен поразпитай за 2.5 и съм сигурен , че хората ще ти кажат , че това е мотора! :icon_rock:
  13. Предполагам , че колегата говори за това което кара:Кара:BMW 116d F20, Colt 1.1, Galant V6 2.5 (R.I.P.), Carisma 1.6 (R.I.P.) Любопитен съм как стои проблема със шума при Лансъра?
  14. Здравейте, Моят опит е: 11 месеца и 8,х хиляди километра с Газов Инжекцион Фобос-I. Перфектна работа на мотора нямам никакви забележки до момента. Сложих го в оторизиран сервиз за Фобос. Естествено смених свещите преди това както и въздушния филтър. 2.5 v6 мотор. Все така не мога да си обясня как може човек да кара на 2,7лв литър бензин при 1,25 литър газ при условие, че разхода на газ се повишава с максимум литър при ГИ... но разни хора разни интереси... За мен е икномически необосновано да карам на бензин при такава разлика в цените. А и предпочитам да купя на жената някоя рокличка и да я разхожда вкъщи отколкото да ги яде любовницата на пътя
×
×
  • Създаване...