Премини към съдържание

Препоръчано мнение

Прегледах целия раздел, в който са посочени десетки магазини и сервизи, но почти никъде не се споменават цени. Ще бъде полезно всеки да сподели освен откъде и за колко се е сдобил с нужните му части. Така всеки, на който му трябва нещо ще има поне някаква представа колко ще му струва.

В случая мен ме интересуват първоначално сменяемите консумативи за Carisma 1.8 GDI - филтри, свещи, кабели, ремъци и т.н., но не мога да открия цените им. Да, ще звъня в Ратола утре, но няма да е излишно да ги има и тук.

Ако купите нещо за вашето Муци - споделете цената и мястото с ближните по возило за да бъде още по-полезен форума :good:

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

  • Admin

Обади се в магазините и питай. Не сме написали цени, защото се менят постоянно. Има телефони. Как си представяш да пишем цените от ремонтни каталози с безброй страници? Всяка една кола има над 7 хиляди части!

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Е, не се подменят всичките 7 000 части наведнъж. Може да се ориентираш за актуалността на цените към съответната дата на поста. Въпреки, че не съм съвсем съгласен с теб има резон в това, което казваш.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Big Boss е прав. Цените на резервните части са "плаващи", никой не може да ти каже колко струва дадена част, освен в магазина. Обади се и питай, адресите и телефоните затова са написани тук.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

:mitsu-smiley: Освен това в някои магазини по Симеон например ако се обадиш 2 пъти в рамките на час, час и половина ще ти кажат 2 различни цени. Няма начин и причина тук да се публикуват цени - във всички случаи няма да са реални. :mitsu-smiley:

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Веднага споделям с вас информация за магазини "Нипартс", откъдето се връщам току що.

Впечатленията ми за тях са прекрасни- коректно и експедитивно обслужване.

Тръгнах си с пълен комплект шарнири и накрайници за предницата на Дядо Лансер.

Цената на вс. беше 245 лв., на мен, като член на Клуба, ми струваше 185 лв.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

  • преди 3 седмици ...
  • преди 5 месеца ...

хей здравейте, аз лично си купих частите от един магазин на Ботев тел.им е може да има се обадиш по всяко време да ги питаш кое колко пари струва и дали го има. и аз не правя реклама само споделям как стоят нещата с моите части :mitsu-smiley: :mitsu-smiley: eclipsche!! но майсторите v вип сервиз младост срещу била са мноогоо злее прецакаха ми колата много здраво, объркаха ремъците откачи ми се една част от въздушния филтър седя два дена колата на ремонт и съм много разочарован, но видях един майстор тук във форума и се надявам да ми оправи положението иначе колицата си ме кефи многоо .. това от мен за сега :drive: :good:

 

Модераторски контрол!!!

Колега, моля използвайте прекрасните букви като "ч", "ш", "щ", "я" , а не някакви цифри!!!

И моля те, оправи си малко правописа!!!

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Забравих телефончето: 02/9311617. Има и японски авточасти и италиански. Въобще всякакви. Аз си купих ролки за еклипсчето :plane: и ремъци - всички ремъци и ролки :callgsm: .

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...