Премини към съдържание

Mitsubish Outlander 2007+ на старо


Препоръчано мнение

Здравейте,

 

Оглеждам се за Mitsubishi Outlander на старо - по-специално за версията 2.2D 4WD и се интересувам от някой подробности за модела: здравина, разход, поддръжка, специфични ремонти и проблеми за модела.

 

Предварително благодаря !!!

Поздрави,

Миро

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Имам същия 2.2 само че е 2009 Пежо мотор , разход от 7,5 до 8,5 комбинирано за три години не съм излизал от тоя диапазон , проблеми основна болести на тоази кола , дискове прдни не са болка за умиране 200 лева комплекта с накладките сменял съм ги веднъж оригиналните се изкривиха на 20000 км , съединител и той замина на 25000 почна да приплъзва леко смениха го гаранционно. Последното може да е било само при моята кола не знам!(изчетох по пежо форума , там казват ,че е болежка) сменил съм и един носач преден на 50000 км и той гаранционно иначе струва около 350 лева целия. Доволен съм от колата като цяло , добре се държи на пътя приемлива возия за класа си.

ПС колата в момента е на 55000 км нямам грижи със дискове и съединетел в момента .Всичко е на късмет нали знаеш кола,жена и прасе не се избират, на каквото случиш :). Успех и дано съм бил полезен !

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Здравей,

При мен колата е оборудвана с 2.0 did.

Доволен сън като цяло, изключително практична, удобна и доста обемиста кола. Карам уиндсърф и ски, и смятам че е една от най-удобните и балансирани коли в класа си за начина ми на живот. За разход ми е трудно да говоря, много зависи от тежеста на крака, ама много! Ето пример, в неделя се прибирах от вилата и направих разход 5,1/100км. (Етрополски балкан - София, по АМ Хемус), но надминах себе си буквално, защото под 6 е много трудно да се свали при нормално каране. Този разход е при мега кротко и бавно каране и буквално галене на педала. Нормално ако я подкарам на магистрала над 130км. разхода е към 7,5-8,5. Първокласен път 6,3-7,5. Пак пример при много натоварена кола и три сърф дъски на покрива - около 8 за 1500км. смесен път /магистрала, първокласен и мноооогоо малко каране в населено място/ Градското естествено е мнооого относително - от 6.5 до 9,5 в София.

Болежките при мен са:

- Накрайници външни на 60000км. /гаранционно/ и после на 120 000, аз ги купувах за около 40лв. комплекта

- Гадно трополене в предните спирачни апарати, при натискане на спирачката изчезва. В Мицубиши нищо не направиха докато беше в гаранция, какво ли не смениха и още си трополи, че даже и едни пластини ми затриха, но това е друга тема.

- Аз дискове смених на 100 000км./заради износване/, сега съм на 145 000 и нямам ядове.

- Съединител не съм правил още, но май наистина е от слабите места. Аз няколко пъти зимата го натоварвам повече в разни преспи и замирисва жестоко, сигурно му идва времето.

За друго не се сещам. Мога да добавя, че колата седи доста добре на пътя, предвид височината си, в завой също е доволно стабилна, като минус мога смело да изтъкна не достатъчно добрата шумоизолация.

Успех!

 

П.с. Сетих се още нещо. При мен е страшно капризна от към баланс на гумите, няма идея защо, сменям гуми, сменям джанти, сменям гумаджийници и все не съм доволен....

В този ред на мисли, препоръчайте читав гумаджия!!!!!

 

И багаж събира :)

250807_4015767513699_1477950978_n.jpg

562189_4015778913984_1629689109_n.jpg

Редактирано от Kokito
Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...