Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

Заключена задна лява врата


Препоръчано мнение

Здравейте колеги.наскоро си купих Каризмата,но открих,че задната ми лява врата е заключена и не мога по никакъв начин да я отворя.видях,че на другата здна врата има едно чопче за заключване и отключване и предполагам,че на лявата е спусната и е заключена.и въпросът ми е какъв е начина да успея да я отворя и да си я ползвам.благодаря предварително :)

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Как може да си купиш кола и да не провериш дали се отварят вратите :Р

 

Ако имаш предвид копчето child-lock на врата то предотвратява само отварянето на вратата отвътре. Отвън може да я отвориш дори и да е цъкнато.

 

Виж дали ти се вдига стърчащото лостче в предната част на вратата...пробвай ръчно да го вдигнеш и тогава виж дали се отваря вратата.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Много често при каризмите като е натиснатато това копче за деца и е счупена външната дръжка това се получава, при мен беше така като я купих и има начин но е малко сложен, ако желаеш колега мога да ти го обесня писал съм и в друга тема по въпроса ;)

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

еми добре колега,ако искаш тука или на лично може да ми обаясниш.и благодаря предварително :)

 

Моята кола беше по същия начин, като си я докарах даже и врата беше ударена и докато разбера, че това лостче е бутнато.... Така: начинът по който аз се спавих е следния, отваряш предната врата и там на колонката виждаш болтовете на пантите за задната врата, сваляш 4-те болта, врата все още ще си се държи на бравата, но ще е леко отцепена и сега има два начина: първия е да свалиш кората на вратата виж по схемите къде се намират видииките (нужна е къса кръстата отверка 100% може да се свали защото аз съм го правил) и после бъркаш с ръка до бравата от вътрешната страна и лостчето което е за вътрешната ръчка го освобождаваш (нагоре ли надолу беше не си спомням) и си отваряш вратата, втория начин е да не сваляш кората с не много дебела тел си я огъваш по чупките на вратата (може да видиш от другата задна врата ама трябва да го правиш огледално) и с това приспособление трябва да бутнеш детския бутона нагоре (трудно е но става, като си отвътре разбира се) за да се отвори вратата.

Редактирано от stalef
Линк за коментара
Сподели в други сайтове

  • преди 2 седмици ...

Като седнеш на задната седалка с лице към врата в задната и час, там където кората на врата опира на ламарината се вижда един отвор, с по-дълга отверка бъркаш в посока на прозореца и натискаш лостчето надоло за отваряне, става за секунди. Японците са помислили и за това :icon_dance: Успех

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

  • преди 3 седмици ...

Здравейте от една седмица имам Мицубиши Каризма и имам проблем с машинката за централното на предна лява врата ромули като се заключва как да я оправя

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

  • преди 3 месеца ...

Наскоро като купих каризмата и задна дясна врата се заключваше с централното но не се отключваше.Палчето оставаше потънало.Разглобих кората и се оказа че по 2 щипки върви една пръчка от палчето чак до края на вратата .По тези 2 щипки беше капнало незнайно как от това лепкавото нещо което се фиксира фабричния найлон за вратата преди да се монтира кората. Почистих смазах тези щипки и сега вратата се отключва и заключва. :rolleyes:

Редактирано от doktora_mz
Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...