Премини към съдържание

Ще се увеличи ли цената на употребявани автомобили през следващите 3 месеца?!?


Препоръчано мнение

:mitsu-smiley: Гледах новините и ми направи впечатление че търговците на употребявани коли казаха че предвиждат увеличение на цените като причина била кризата в западна Европа, която довела до спад на продажбата на нови и следователно до по-малко предлагане на употребявани,... дали в действителност е така или тези търговци се опитват да стимулират и без това ниските си продажби? Какво ще спечели и какво ще изгуби в крайна сметка крайният потребител?

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Според мен това са трикове на търговците да повишат продажбите си, както казваш.

Дори и да има нещо такова разликата предполагам, че ще е толкова малка, че няма да я усетим - ще продължим да не можем да си купуваме коли :) .

Редактирано от Ивайло Нинов
Линк за коментара
Сподели в други сайтове

В началото на кризата пак ги разправяха такива, че на запад няма да си продават бракмите, но цените паднаха, защото нямаше и чак такова търсене.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Ми те колегите са ти отговорили.... Ще се вдигне цената на автомобилите на старо тогава, когато Западна Европа изпадне в депресия, а нашата икономика ги настигне.... Което ще се случи тогава, когато цъфнат на тъща ми налъмите.

Цената не се определя от предлагането, а от търсенето. Ако има голямо търсене - демек ако сме добре ние - цените и там ще са сравнително високи. А ние не сме и няма да се оправим скоро, така че и техните таратайки ще са евтини...

Лошото е, че ще влизат все по-грохнали при нас

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...