Премини към съдържание

Какъв Автомобил да си купя


Препоръчано мнение

Здравей колега!

 

Поне си избрал точната марка - :mitsu-smiley: :P . Аз лично си връткам Спейс Вагон. За в града е малко зор да паркирам че трудно се свива, но за извън града си е супер - големият автомобил вози по-комфортно от малкият. А с 4WD-то пък преборвам и преспи и кал. :icon_thumbup: . Много съм доволен от муци-то. До момента напълно удовлетворява нуждите ми.

 

Поздрави!

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

:mitsu-smiley: ми те и трите са си хубави коли така че според нуждите ти си избираш най-подходящата, или каквото изпадне на оферта. Спеис стар и каризмата са на едно шаси другото е по голямо.Спейс стар е готино за паркиране понеже е късичко и позицията на шофьора е високо, най-добре пробвай и трите и ще си прицениш сам , като седнеш вътре и ще разбереш коя е твоята кола Успех.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Абе я си вземи едно Колтче - ем икономично, ем практично, ем минималистично :icon_thumbup:

Хем и ще спестиш половината пара от бюджета...

 

Добре, сериозно: Аз лично бих избрал Спейс Стар пред Каризма - по-компактен, по-висока позиция на водача, по-практичен. Обаче: ако е Спейс Стар - твърде вероятно е моторът да е 1.3, ако е Каризма - 1.6 (броя само простите двигатели, подлежащи на газификация), т.е. ако искаш малко повечко мощ - Каризма... И двата модела мисля, че ползват френски ск. кутии, а колегата горе каза, че и шасито е еднакво... Успех!

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Различни коли са ...

 

Големия ван е по-балансиран - за по-улегнали хора.

Каризмата освен, че събира цяло семейство, може да се кара и по-спортно.

 

Звездата е кръстоска от двете малко ...

Ако намериш добър екземпляр с поне 1.6 двигател е също добър вариант.

 

Според мен трябва да покараш и трите преди да вземеш решение.

Аз лично бих взел Каризма.

Супер универсален автомобил е и доста ценово ефективен.

 

.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Спейс Стар 1,9 ДиД. Ако можеш някъде да я покараш мисля няма да останеш разочарован. Спомням си като си вземах моята и първо пробвах него и после друга кола не можа да ми направи впечатление нито като возия нито като вървене... като разход също е доста икономична. А и купето е функционално и удобно. Баща ми кара Примера но в нея направо ми се хваща клаустрофобията :) Има доста място за пасажерите отзад а и ако ти се наложи може да дръпнеш задната седалка и да уголемиш багажника.

 

Успех

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

От мен -още един глас за Спейс стар!

Идеален е за града, може да се паркира на тесни места.

На дълъг път не уморява,седалките са доста удобни.Много добър климатик, префектно за летните жеги.Супердобра висока позиция на водача,директен волан, добри спирачки. Здраво окачване-като за хубавите ни пътища. Простор за пътниците отвътре,много място за багаж при паднали задни седалки. Идеален семеен автомобил.

Като цяло нескъпа поддръжка в сравнение с други автомобили от този клас.

Може и бензинов, за предпочитане 1.6- сега до 6000лв. може да намериш прилични екземпляри 2003-2004 г.Има един такъв в мобиле.

Успех, каквото и да избереш! :rulez:

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Вземи си Спейс Ранър. Вагоните са ГДИ, Спейс Стара са повечето 1,3. Ранърче с 2 литра двигател и газ (ще ти стигне бюджета) си е перфектната машина! Гаранция! Каризмата също не е лош избор, но аз предпочитам вановете. А от вановаете - най-предпочитам Ранъра :-)

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...