Премини към съдържание

Препоръчано мнение

Публикувано

Е*ахти бруталията брат леко ти завиждам чак, аз ако имах такава кола щях да си удрям г*за в тавана от радост!!! Много е яка, а вървежа съм сигурен, че ще ме впечетли много повече!!! :icon_rock:

Публикувано

Имам я от 1 седмица и съм много доволен. Количката вози хубаво стой перфектно на пътя и набира много добре е това е защото е леко пипана. Преди това карах Nissan 350z и не стой както тази на пътя тази има по добре поведение Nissan-а ако нямаше тракшън контрол щеше да е сфит като консервна кутия

Публикувано (редакция)

Е все пак 350z е нещо като Луксозно-спортна кола! Радвам се че все още има хора които избират колите заради техническите им характеристики, а не защото имат поставки за чаши, подлакътници и т.н. :icon_thumbup: Аз като си взех мойта първата ми работа беше да и хвърля климатика! :D

Редактирано от Doomwisher
Публикувано

Честно казано и Nissan-a много ми харесваше като спортен автомобил има си достатачно спортен дух нали е като Mercedes S-Class. Пак ти дига адреналина когато му спреш тракшън контрола, но тази по всяко едно време ти дига адренали просто контрола е по лесен на 4х4 от колкото на задна ос и другото което ми харесва в нея е че има изразена спортна линия и има типичен вид като градски седен. Много е добра количката всичко е 6 точки вървени, завиване и возене. Наистина много са се постарали да я направят перфетния спортен автомобил.

Публикувано

Е все пак 350z е нещо като Луксозно-спортна кола! Радвам се че все още има хора които избират колите заради техническите им характеристики, а не защото имат поставки за чаши, подлакътници и т.н. :icon_thumbup: Аз като си взех мойта първата ми работа беше да и хвърля климатика! :D

А не климата не я махам даже утре трябва да ида я напълня с фреон за другия сезон вече и трябва малко да си натегна ръчната спирачка

Публикувано

Да аз и без друго ще съм от 14 в Пловдив че почваме училище и ни искат на 18 да сме в уневерситета

Публикувано

Засякох извън града гори 8.7 а градски цикъл дава 15.3 но моето лично гори малко повече, а лошото е че каквто засмучи помпата не го връща

Публикувано (редакция)

В любимият ми червен цвят!!!Супер е колицата!!!!Честита придобивка!!!! :)

Редактирано от S.Iliev
Публикувано (редакция)

Мерси много, наистина червения и белия цвят я отварят най много. Скоро смятам да и направя леки модификация да сменя задната броня с такава като на Evo MR с дифузера от зад и отпред да сложа лип, а отстрани леки карбонови прегчета.

Редактирано от JDM_Style
Публикувано

Да аз и без друго ще съм от 14 в Пловдив че почваме училище и ни искат на 18 да сме в уневерситета

Колега, гледам че ще идваш по пловдивско. Ако не дойдеш на някоя национална среща, поне мини на някоя местна, че ми е кеф да видя самолетчето ти :mitsu-smiley: :icon_thumbup:

Публикувано

Колега, гледам че ще идваш по пловдивско. Ако не дойдеш на някоя национална среща, поне мини на някоя местна, че ми е кеф да видя самолетчето ти :mitsu-smiley: :icon_thumbup:

Аз съм студент в Пловдив и почвам от 18-ти тъй че ще съм в Пловдив до Май месец ще присъствам на някоя регионална сигурно

Публикувано

Ще дойда специално до Пловдив,та да го видя тоз Еволюшън на живо,па ако си и изпрося кръгче(да не е с пергела,само http://www.mitsubishibg.com/forum/public/style_emoticons/default/biggrin.gif)....щастието ми ще е пълно!

Харесва ми колата!Браво!http://www.mitsubishibg.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_clap.gif

Публикувано

Нямаш никакви дертове :)

ОБЕЩАЛ СИ ! ! !http://www.mitsubishibg.com/forum/public/style_emoticons/default/good.gif

Публикувано

Даже и по 1 водка може да пием вечера ако останеш

Публикувано

Даже и по 1 водка може да пием вечера ако останеш

[/qu

...........те точно па за това нямаш,ама никакви грижи......

Публикувано

Няма аз на 2 водки по добре карам хаха шегувам се аз изобще не опотребявам алкохол

Публикувано

Браво колега,

искрено ти завиждам за колицата, невероятно съчетание на цвят марка модел... нямам думи просто.

Пожелавам ти дълги безаварийни километри.

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Създаване...