Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

3 в 1


kesten

Препоръчано мнение

Първо да ви се оплача :( Кражбите от нашите (то от кои ли не) автомобили продължават. Последно ми свалиха една гумена декоративна част. Намира се в долните ляв и десен ъгли на челните стъкла. Прикрива дупката между стъкло, калник и пластмасовата кора под рамената на чистачките. Кой знае, кога е станало, но ми докривя, като го видях :( Реших, че струва много пари, за да се решат да го крадат. От БС ми обявиха цена малко по-ниска от 14 лв. Голяма мизерия ше да е налегнала нашенеца, за да гепи ... Уведомиха ме, че много се крадели и капачките за багажник на тавана, но от БС са се подсигурили с един чувал от тях, за закъсали колеги.

 

Някой заслушвал ли се е по време на движение, как се включва климатика. При мен се чува едно пукане. Открих го случайно при отворен прозорец. При вас как е?

 

Вече съм за боя - 8 елемента. Издирвам сервиз, работещ с възлагателни писма, но качествено. Не ми се ще да ме претупват! Имате ли мнение за бояджийския цех на БС? Относно качеството на работа.

 

 

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Здравей колега,

 

Тва с кражбите е повече от ясно. На мен са ми свили пластмасовата капачка на тавана прикриваща дупките за багажника и мисля като отида до БС следващия път да си взема няколко за всеки случай. Преди това на корсата ми откраднаха огледало(на корсите се свалят много лесно). Такъв ни е народа. Успокоителното е че тези които крадат са кукушкари и никога няма да прокопсат.

 

В БС си боядисвах колата преди година и съм със смесени чуства. От една страна съм доволен защото освен боядисването на описаните елементи бяха боядисали за тяхна сметка 2 които не са и то без да им казвам. Става въпрос за дребни неща като прагове. Освен това колата беше измита както отвън така и отвътре. Недоволството ми е от това, че след като боядисаха лява предна врата сега като вдигам прозореца вибрира и трака, което е много дразнещо и при следващо ходене (трябва да е скоро че имам няколко елемента за боя) ще им го отбележа.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Колеги, при нас 90% от пораженията са причинени от завист. Тези пластмасови детайли няма къде да ги сложат, защото това са коли на максимум 3-4 години, а едва ли някой ще тръгне да си оправя колата по този начин - с кражба.

По паркингите на големите верити магазини, под прикритието на анонимността, масово водачите на стари автомобили отварят вратите без да се съобрадяват с факта, че са спрели до друг автомобил. И на двете предни врати имам следи от такива. На дясната ми врата си личи как говедото си е отворило вратата с ряз и е оставило следа при слизането. При качването същата картинка и сега има две аналогични следи една над друга. На лявата врят дори имам вдлъбнатина от врата на бус явно, защото е под наклон и е над дръжката на вратата. И на мен ми липсва един пластмасов предпазител от покрива, но какво да се прави. Колата бе на 1500 км, когато колата бе замервана от комшиите от горе с черно грозде, като са си мислили, че няма да може да се измие кърваво червения цвят, но за щастие колата бе консервирана (пастирана) и само едно шише вода изчисти всичко. За драскотини по задния спойлер да не говорим. Направо ми идва да измъкна някой от колата, като го видя да източва врак при потегляне и минаване на една боя разстояние зад спойлера и да му набия канчето. Като че ли ще му свърши горивото, ако върне още един метър по-назад, но не той е "майстор на волана" и преценява безпогрешно разстоянията!

И всичко това при положение, че колата е гаражна и почти не стои на улицата.

Вече на някой им откраднаха и емблемана отзад. Бе каквото и да си говорим само се ядосваме излишно.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте колеги, и на мен са ми откраднали едни капачки на предната решетка под номера :mad: тези горе на тавана ги залепих преди много време немисля да слагам багажник там ,но това няма да им попречи да свалят цялата лайсна и без това не ми се вижда много стабилна.А поражения по колата имам най-много от хлапетата пред блока ,за два месеца два пъти боядисах преден капак :mega_shok: а родителите им седят на 10-15 метра от тях по цял ден и изовщо не ги интересува :bang:

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Здравей колега,

 

Тва с кражбите е повече от ясно. На мен са ми свили пластмасовата капачка на тавана прикриваща дупките за багажника и мисля като отида до БС следващия път да си взема няколко за всеки случай

:icon_hmm: Не искам да те разочаровам,но не си взимай няколко,а колкото ти трябват,че едната е 25-лв!!!

 

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...