Премини към съдържание

Сенник за предно стъкло


Препоръчано мнение

Сенника от картон е по- добрата идея. Както каза Ценов, тези от фолио след време от слънцето се прецакват и става грозна гледка. Просто при картона трябва да се внимава каква щампа ще се сложи, за да не се напука още в началото.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Добро утро на всички!

 

Дали това не са нашите хора !? :)

 

http://www.galbo-bg....index.php?m=132

Редактирано от kesten
Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Отпадат! Минималната бройка е 1 000! :icon_n_furious: :argue:

 

Тези са следващите :

 

http://www.dedrax.co...94;и.html

 

Искат нашият файл, за да ни калкулират цената. Така че, да действаме с избора на лого. Давайте предложения!

Дали темата е видна за всички от форума!? Колкото повече, толкова повече! :)

 

 

 

Редактирано от kesten
Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Отличен избор :icon_clap: . Работил съм с Дедракс, много са добри, работят качествено и коректно. Ако дадът и добра цена екстра :icon_dance:

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте!

Аз мога да помогна с дизайна на логото, тук направих няколко примера на бърже, не е кой знае какво, но може да се получи и по-добре:

цък

Всъщност, за какъв сенник по-точно говорим - лентата от фолио, дето се залепва горе на предното стъкло и предпазва от слънце?

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

На мен по ми допада първия вариант :) Но е желателно да фигурира и името на сайта на форума. Явно си "светнат" в работата с PhotoShop. Предлагам ти да намериш в нета възможно най-големи снимки с логото Мицубиши за основа и да добавиш някой и друг слой надписи. В по-предните си постове съм дал примери. Разгледай ги. Ще ни се да изглежда стилно и най вече ефектно :) Все пак караме "трите рубина на императора" :)

 

А относно вида на сенника. Става въпрос за картонен сенник, покриващ цялото стъкло и предпазващ таблото и тапицерията на предните седалки от слънцето

Редактирано от kesten
Линк за коментара
Сподели в други сайтове

И аз съм навит за един такъв сенник все още нямам :) Тези само в сиво изглеждат по добре ще отразят по добре светлината, по евтини и по лесни ще са за изработна ако е само 1 или 2 цвята.

 

Не е ли по добре да се купят на едно сенниците от тия с фолиото и отделно да се поръчват фолиата или каквото е там и всеки ( или които може ) да си ги залепи, така тези които имат сенници, примерно ще могат да си вземат само "фолиото" за да не кажат ама аз имам не ми трявбва друг. В смисъл това е само като идея в карфур бях гледал пред месец имаше еднострани по 1.40 лв и друстрани за около 2 лева.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Мдам, аз си взех наскоро двустранно от кауфланд за 3 лв. Но друго си е да се сложи марката на цялото стъкло :mitsu-smiley:

Ето още два примера, тези са на фотошоп, а предишните ги рендвах на cinema - програма за рендване. Мисълта ми е, че може да се направи нещо, което го няма в нет-а... де да знам. При всички положения, ако се ползва на готово някой друг фар от ево, ще бъде доста по-реално, отколкото тепърва да се строи 3D и рендва :)

цък

Тези двете могат да се изкарат на черен картон, за да не се харчи мастило, само не знам дали може бяло да се печата. Ако ще се вади на плотер - не може бяло, т.е. тря целия черен фон да се печата и е нерационално... А защо трябва да се нагъва картона, за да се прибере - може да се навие на руло (освен ако не е мн дебел). За закрепяне може да се измислят ластици или въженца в краищата, които да се държат горе за сенниците, долу за някъде си, не знам :icon_rock:

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Колега и аз давам глас за 1-то -> http://beberon.snimka.bg/automobiles/micu-logo.600517.23907971

Само ако може да сменим надписа на Mitsubishi Fan Club Bulgaria и адреса на сайта www.mitsubishibg.com, мисля че ще е идеалния вариант :mitsu-smiley: :icon_thumbup:

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Колега и аз давам глас за 1-то -> http://beberon.snimka.bg/automobiles/micu-logo.600517.23907971

Само ако може да сменим надписа на Mitsubishi Fan Club Bulgaria и адреса на сайта www.mitsubishibg.com, ...

 

+1

Напълно подкрепям TASSO и за снимката и за надписите. Всички картонени сенници , които съм виждал са били сгъваеми и от по-дебел картон. Мисля, че ако е двуцветно (бял катрон и черен надпис и лого) ще изглежда доста добре и ще е по-евтино. Колега Арх.Пътко явно можеш да помогнеш с дизайна, би ли редактирал тази снимка, която сме споменалипо-горе, да я видим. Когато имаш време разбира се.

:mitsu-smiley:

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Добре колеги, събрахме три гласа - ето ги и постерите :)

постери

този който си харесахте е в два варианта - с пространство за изрязване отстрани (сигурно ще се наложи) и вариант без изрязване (или с мн малко изрязване). За първия отива повечко черно и ще струва малко повече. Пропорцията е дължина:ширина = 2:1. Ако искате друга пропорция впредвид вашето предно стъкло, пишете. Резолюцята е 10000px на 5000px - мисля, че е достатъчно голяма за печат, ако не е, може и по-голяма. Ако сте с Windows XP, няма да може да отворите постерите с Windows Picture Viewer или квото беше там.

Ако някой му харесват другите постери или нещо друго, прайме го :icon_rock:

 

ПП: А, вече са 4 гласа :)

Черен надпис и лого или червен? За цената мисля, че е една и съща - води се плътен растер и в двата случая.

ето го в черен вариант:

black micu

Редактирано от Арх. Пътко
Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Добре колеги, събрахме три гласа....

black micu

Супер, мен лично черният вариант ми допада повече, само ми се струва, че белия овал трябва да е още малко по-голям, за да се виждат първата и последна буква. Трябва да се има предвид, че в горния край по средата ще е изрязано за огледалото. Ето пример ТУК

 

И Дедракс да отговорят нещо вече ...

:mitsu-smiley:

Редактирано от Threatmore
Линк за коментара
Сподели в други сайтове

1. Ако може да намалиш черното. Не знам, как става ценообразуването, но мисля, че ще вдигне цената повече боя. А и много черно ... ще се напича ... не ми се ще... Всъщност имам предрасъдъци към черния цвят :icon_blush:. Съжалявам!

 

2. Смятам, че буквите трябва да са по-едри и контрастни. Да се виждат и четат отдалече. Не ми се вижда удачно емблемата да е огромна, а буквите ситни. :)

 

3. Играта със светлосенките е добра, но след колко време от слънцето ще се загубят и ще стане едно голямо, трудно четимо надписче!?

 

Не го приемай за критика! Труда ти е забележителен! :icon_clap:

 

 

 

Редактирано от kesten
Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Така, ето ги:

черен

червен

Малко отдалечих камерата, за да може спокойно да се изреже горе за огледалото. Също малко увеличих бялата светлина. Така, както е в момента, предполагам тря излезе не повече от 5-10 лв. Аз бих го плотирал на бял кадастрон да речем (даже нещо по-тънко), ако е мн тънко, ще тря се подлепи с нещо; и бих го ползвал без да го прегъвам. Да споменем, че на бялото - омачкано, пречупено, прегънато си личи мн повече отколкото на черно. Като тря се свали, завива се на руло и се прибира, като тря се сложи, отвива се и се закача в четирите краища с ластици за някъде, за да стои изпънато. Също днес си мислих, че същия сенник може да стане от плат с маалко по-различно лого (с конец и шевна машина)... поне няма да има проблеми със сгъването и може да си го прибера в джоба :icon_rock:

 

ПС: kesten, ми нали искахте да е ефектно, няма проблем да махна сенките на буквите. А те са достатъчно големи, представи си го на платно с размери 2x1 метра горе-долу... буквите ще са почти колкото номера отпред. Колко отдалече да се чете :icon_blush: Освен това, в тази перспективна композиция, с този дълъг и тромав надпис, и то на два реда...

Ако искаме платно с надписи и мн инфо, тогава не бива да е в перспектива, ако искаме да е по-лаконично, тогава може в перспектива, но с по-малко инфо.

 

Оставям малко време за разсъждение, всеки да си помисли... и накрая ще го направя финално

Нека и печатната агенция да каже горе-доле колко струва едно от горните да знам как да боравя с черното :)

Най-евтино ще е ако се принтира нещо по-малко на бял картон, примерно една по-малка емблема :mitsu-smiley: с надписите отдолу и това е

А за слънцето - със сигурност след време цветовете ще избледнеят и не се знае какво ще стане със сенките, но по тази логика трябва изобщо да не се замисляте за печатан постер

Редактирано от Арх. Пътко
Линк за коментара
Сподели в други сайтове

OK! Peace! Идеята бе да се обединим и реализираме нещо, което с кеф да си го слагаме на колите! Е, постигнахме го! Благодаря на всички, взели присърце идеята и дали своя вот. Утре ще звънна на агенцията, за да чуя техните доводи и разбира се цена :)

 

Аз залагам на червеното. Според мен, то най-добре кореспондира с марката. Може би да най-добре ще бъде с черен надпис!? :icon_angel: Не ме линчувайте! :) Гледам да изтискам оптималното от ситуацията! Педант съм! Съжалявам, ако някой го изнервям.

Редактирано от kesten
Линк за коментара
Сподели в други сайтове

хехе, разбира се, че и аз искам да стане добре. Наистина с черен надпис и червена емблема и на мен ми харесва най-много от всички (трите варианта дотук). Точно пък тази операция със смяната на цветовете ми отнема точно 60 секунди, тъй че няма никакви ядове от моя страна. Просто трябва да се спрем на един вариант и всички да са доволни, а и аз да не го променям през 5 мин :)

ето го

Аз пък по принцип харесвам изчистените и семпли неща (като вариантите дотук). Може би ми харесва също черния вариант със голямата емблема и надписа отдолу, но той е по-скъп.

 

ПС: Ето още два варианта, да ги наречем "бюджетни" :)

white

grey

Редактирано от Арх. Пътко
Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Изпратих запитване до агенцията. Спрях се на два модела : micu_rb и micu_grey. Чакаме отговор.

 

Супер, браво колега :icon_thumbup:

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Питат за бройка! Позволих си да предположа 50 броя. Какво ще кажете? Ще ги пласираме ли? Дали темата вече не трябва да стане "ВАЖНА"!?

 

И отговора:

 

Ami za tozi malak tiraj cenata izliza skapishko

50br - 1820lv.

100br - 1950lv.

Davam vi za dvata tiraja za da dobiete predstava kakvarviat cenite...

Ami Dizaina mi haresva ... no za da pechatame shte mi triabva PDF ili EPS

 

 

Имате думата! Малко е скъпичко, но аз съм навит и на двата варианта.

 

Трябва ни реклама, за да стигнем до всички регистрирани във форума!

Ако може да направим тук във форума нещо като анкета, в която да се записват и виждат от всички желаещите, а не да ги броим един по един в Темата!

Редактирано от kesten
Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Браво колеги :worthy: :worthy: :clapping2: :clapping2: !

Съжалаявам, че се забавих с реализацията на тази идея, както бяхме говорили по- рано, моделите са супер :icon_rock:

Надявам се от Дедракс да дадът добра оферта. Няма занчение за цвета на избрания модел, бройте ме и мен +1

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте колеги!

Предлагам още няколко разновидности на избрания вариант:

цък

Смених емблемата с друга, сложих отражение. Последния постер е за еко-феновете (ако има такива :D ). Всички постери са с размери 10000 на 5000 пиксела, което ще рече, че при резолюция от 150 dpi ще стигне да се разпечата на 150 на 75 см (което е размера на едно стъкло горе-долу). Няма проблем да го направя на .pdf, това вече накрая като го печатате.

И да спомена накрая - аз не мога да си позволя към момента да си взема постер, тъй че не ме бройте, съжалявам :icon_blush:

Но цената за 100 бройки (към 20лв/бр.) е доста добра. Дано да се съберат. А всъщност ще го разпечатвате на картон, който ще лепите на подложка, няма да го лепите, или на фолио, което ще лепите на подложка? Най-евтино ще е на картон и печатано на плотер (за серия "micu_grey" тря е по-малко от 10 лв с картона).

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Колега, аз определено съм за micu_grey1.jpg изглежда меко и не е тъмно, за да се нагрява прекалено много.

Надявам се повече колеги да се включат :icon_thumbup: Моделите са доста добри, така че имат и избор :)

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Добре, на micu_grey1.jpg майче тря му махна сенките, но това вие ще го кажете. Изобщо - избирайте, пък като се спрем на вариант - ще го усъвършенствам :)

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Гост
Тази тема е затворена за допълнителни отговори.
×
×
  • Създаване...