Премини към съдържание

don_koko

Потребител
  • От него общо

    79
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което don_koko е написал

  1. Много ви благодаря Другари :icon_clap: :icon_clap: :icon_thumbup: . Наздраве и Честит Рожден ден на всички рожденици :icon_rock: . Да сме живи и здрави .
  2. На мен също ми звъняха от въпросният номер +35989145 :mad: . В първите секунди не разбрах какво става и за какво се обаждат. Хубав женски глас ти съобщава, че това обаждане е безплатно, да да ама не.... После си проверявам сметката и хоп, таксуван :icon_crying: . При положение, че абонаментния ми план е със сумати безплатни минути към всички оператори и ме засичат на 1 во число вече имам сметка...... Ако не искате поне да получавате смс- ите, връщате отговор със STOP и приключвате. Изпробвано, работи.
  3. Честит рожден ден Роска! Весел празник и от мен, много здраве ти желая на теб и твоето семейство :drinks:
  4. Браво :icon_clap: . Честито, много е хубава, много безаварийни
  5. don_koko

    купуване на колт

    Здравей колега, поздрави за хубавия избор :good: :rulez: . Сега по същество,на външен вид автомобила изглежда добре, но.... тази сума, която е обявена е доста съмнителна :icon_hmm: . Като всяка кола на старо и тази няма да мине без забележки. Най- вече по ламарините :icon_crying: . При огледа наблегни върху скоростната кутия и ходовата част. Аз карам по- стария модел 1.3 12v 75к.с. и не мога да кажа, че имам оплаквания от колата. За една година каране по нашите пътища съм сменил само тампони на стабилизираща щанга и биалетки. Като обслужване, частите са на доста приемливи цени. Като разход мога да кажа, че съм доста доволен. Карам само на бензин, предимно градско, като колата не се спира и разходът е 7- 7.5. Извън градско между 5 - 5.5 л. И пак, много внимавай с тази цена- читав Колт трудно ще намериш за толкова пари. Успех и да пишеш как се развиват нещата :drinks: . P.S. Това от мен, виж какво ще ти кажат и други колеги. Прочети темите за този модел и може да си отговориш сам на доста от въпросите. Но го направи преди покупката( Това е мой съвет.).
  6. И да вали и да не вали, там сме :icon_dance: . Вече направих реезервация :drinks:
  7. "ъъъъ.... аз такова.... да попитам..... организират ли се регулярно срещи на клуба в ден от месеца на определено място? С удоволствие бих присъствал на една такава. " Здравейте колеги, среща си организираме всяка неделя пред НИМ. От 15:00 или от 17:30, за точния час можете да следите темата. Заповядайте :icon_thumbup: Поздрави. :drinks:
  8. Това ли е въпросния Лансер http://www.mitsubishibg.com/forum/index.php?showuser=7101 :icon_thumbup:
  9. don_koko

    Спукан колектор

    Колега, поправи ме ако греша, но на снимките които си качил се вижда, че колектора е спукан от единия до другия край. Незнам, но според мен заварка с такава големина на колектора :icon_hmm: ....... , все пак това не е крайно гърне, но ти си знаеш.
  10. don_koko

    Спукан колектор

    Различни са, миналата седмица сменях гарнитурите на мойто :mitsu-smiley:, в магазина ги гледаха, освен по каталог се наложи да си нося свалената, за да се сравнят.
  11. don_koko

    Спукан колектор

    :good: И аз съм на същото мнение. Не се знае кога пак може да се пукнат.
  12. Ха ха добре се получи, :rulez: . Колкото повече толкова повече :drinks: Ето и от мен малко: http://kosiomanov.snimka.bg/automobiles/sreshta-31-07.610609
  13. " Значи е решено - неделя (31-ви) в 17,30ч., среща пред НИМ " " И аз ще присъствам на срещата,която ще е в 17.00ч. пред НИМ-а ,сега в неделята!" Последно в 17 или 17:30 ще е срещата? :icon_hmm:
  14. Какво ще кажете отново в 17:30 да е срещата ?
  15. don_koko

    Ч.Р.Д. Вожде

    Честит Рожден ден и от мен, да си жив и здрав, много успехи ти желая. Наздраве :drinks:
  16. Добре 17:30 е екстра, ще може да изгледаме формулата
  17. Желаещи за една среща утре пред НИМ ?
  18. Честит Рожден ден и от мен :hpbr: Жив и здрав да си, наздраве :drinks: :drinks: . Весело изкарване на празника.
  19. don_koko

    Жълта лампа

    Здравей, сигурен съм че щом ти не можеш да си разрешиш проблема, едва ли някой би могъл да ти помогне, при така зададен въпрос .За да може да ти се съдейства, ще е необходимо да дадеш повече информация за автомобила, а именно: модел, година на производство и т.н. ..... :good: и с удоволствие ще ти съдействаме :rulez:
  20. don_koko

    Сенник

    Здравейте колеги, някакво движение по този проект? :icon_crying: То ще свърши сезона, не че ще използваме сенника само това лято, но нали идеята е такава.... И сега какво излиза :icon_hmm: , че не можем да се съберем достатъчно хора, за да ги поръчаме ли..... :icon_crybaby:
×
×
  • Създаване...