Премини към съдържание

Да се "оплача" от Лансера ми


Mitsubishi

Препоръчано мнение

От няколко месеца чувам странен звук (клок) при рязко ускорение и отново същия звук при по-силно натискане на спирачката. Чудех се какво ли може да е, очаквах я шарнирен болт, я някоя втулка или бог знае какво. Намирам това за нормално, защото Лансера го докарах през май 2001 и досега не съм му сменял нищо по ходовата част, макар да съм минал над 40 000 км само в градски условия.

Водих колата на двама "майстори" - единия каза, че е от тампон на двигателя, другия - че е от шарнирен болт, който бил много стегнат (!) и не може да се усети луфта, но трябвало да го сменя.

Днес отидох при едно младо, но много кадърно момче, което качи Лансера на канала и веднага установи от къде идва клопането. Причината се оказа съвсем друга и много лесна за отстраняване. Единия от болтовете, който държи предния мост се е разхлабил и при тръгване и спиране моста се мести малко напред и назад и това е тракало..........Та искам с този пост да ви се "оплача" от моя Лансер, бях се приготвил да му правя ремонт, да сменям нещо, а то какво се оказа......Целия "ремонт" продължи около 5 минути и ми струваше 5 лева :D Голяма работа са Митсубишитата, произведени в Япония! :icon_dance: :icon_clap: :icon_thumbup: :rulez:

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

  • Admin

Слави, ти искаш да караш по 3-4 години без да я погледнеш поне веднъж годишно на канал :)

Вярно, че е Лансер, но все пак :)...... :rulez:

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Слави, ти искаш да караш по 3-4 години без да я погледнеш поне веднъж годишно на канал :)

Вярно, че е Лансер, но все пак :)...... :rulez:

Моята работа е да карам, да наливам гориво и да сменям редовно маслата. Докато ми служи вярно, а тя точно това прави повече от 5 години, защо ми е да лягам под нея? Ако исках да имам кола, която да влиза всеки месец в сервиз, щях да си купя Форд, Опел или някаква друга "евробангия" - както се изразява Ди Джея :no2: Само Митсубиши !!! :mitsu-smiley: :first:

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

  • преди 6 месеца ...

ЕЕЕ, не обиждаи другите който се опитват да правят автомобили, те толкова си могат хората! :)

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...