Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

Check Engine


lancer4x4

Препоръчано мнение

:mitsu-smiley: Check Engine :mitsu-smiley:

Как да прочета грешките и какво представлява (снимка ако имате) самата диагностична букса (обикновено къде се намира при мицубиши) и имате ли таблица - коя грешка какво означава.

Някъде бях чел във форума, че компа на моето лансърче няма авариен (сервизен) режим и как да почистя тези грешки? До какво могат да доведе ако не ги чистя?

Това последното ми се изясни преди няколко седмици - паля двигателя и той след секунда угасва. При опит да запаля повторно, нестабилна работа на мотора, постоянно играене на обороти и угасна. Не искаше да запали без подаване на газ и накрая тотално отказа да заработи - но закъснявах за работа и оставих колата. На обяд отивам, паля - все едно нищо не е било. От тогава ми спря да свети чека постоянно.

От тогава ползвам Опела и не съм минал много с лансера. Имам малко притеснение, че случката може да се повтори (Да не дава господ) .

Дайте мнения и съвети за зададените въпроси по-горе и ако някои може да тълкува случката - да дава мнение, че ми писна от Опела....

Помогнете !

Предварително благодаря на отзовалите се колеги! :icon_clap:

Редактирано от valboss
Линк за коментара
Сподели в други сайтове

:mitsu-smiley: Check Engine :mitsu-smiley: Как да прочета грешките и какво представява (снимка ако имате) самата диагностична букса (обикновено къде се намира при мицубиши) и таблица коя грешка какво означава.

И някъде бях чел във форума че компа на моето лансърче няма аварие (сервизен) режим и как да почистя тези гешки и до какво могат да доведе ако не ги чистя(това послегното ми се изясни преди няколко седмици паля двигателя и той след секунда угасва при опит да запаля повторно нестабилна работа на мотора постояно мемене на обороти и угасна и неискаше да запали без подаване на газ и накрая тотално отказа да заработи но закъснявах за работа и оставих колата наобят отивам паля все едно нищо не е било от тогава ми спя да свети чека постояно)

От тогава позвам Опела и не съм минал много с ланцера имам малко притеснение че случката може да се повтори (Да не дава господ)

Дай те мнения и съвети за зададените въпроси по горе и ако някои може да тълкува слуката да дава своето мнение . че ми писна от Опела Помогнете

Предватително благодаря ня одзова ли те се колеги :icon_clap:

 

Я се свържи с твоят градски, да те посъветва къде във Варна мoже да разрешат проблема....

..............

И моля, пиши малко по-старателно!

Редактирано от valboss
Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Няма кой да гледа :) Погледни тази тема :link: Човека се казва Ицо има му данните там.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Или да се помъчиш сам евентуално да прочетеш грешките. Обикновенно буксата е в краката на шофьора, долу в ляво. Процедура и кодове тук - http://www.mitsubishiclub.cz/graphics/manuals/155/MITSUBISHIERRORCODEandSelfDIAGNOSTIC.pdf

Изтриване - сваляш клемата на акумулатора за минутка.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...