Премини към съдържание

Ще удостоим ли Нисан с нашето внимание?


Препоръчано мнение

Къде бяхте всичките нисанаджии когато нападнаха простаците ди джей а ? Може ли да отоворите ? Подхилквахте се ехидно отсрани и се наслаждавахте и селянията на тапаците !? Къде ви бяха господа модераторите, реконструктора защо не изтри мненията. Бъдете мъже докрай ! Сега мили очички за среща и пишете в най-готиния форум. Няма среща ! :mad: :icon_n_furious:

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Колега Ево фен теб някои обидил ли те е че така реагираш?Ти като си знаел за какво става дума защо не написа два реда в защита на Пламен а?Маи излиза че ти си гледал безучастно отстрани.В краина сметка не е задължително да идваш.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Къде бяхте всичките нисанаджии когато нападнаха простаците ди джей а ? Може ли да отоворите ? Подхилквахте се ехидно отсрани и се наслаждавахте и селянията на тапаците !? Къде ви бяха господа модераторите, реконструктора защо не изтри мненията. Бъдете мъже докрай ! Сега мили очички за среща и пишете в най-готиния форум. Няма среща!

EvoFen, форума е да си помагаме а не обиждаме. Интриги е лесно да плетеш, но полза няма от това :mad: .
Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Колеги, не се "газирайте" за минали неща гледайте напред!

Ако някой някого е обидил, не е мястото тук и сега да се разясняват тези неща.

Самия, Пламен не повдига тези болни въпроси, което показва, че той е над тях и е разбрал, че не Нисан форума е негативно настроен към него, а шепа хора, целящи да има конфронтации и сеирджийство и които завиждат... ами това е нормалха човешка реакция, която много малко хора могат да подтиснат.

За това оставете миналото там където му е мястото и не вадете кирливи ризи, дайте да решим дали да се съберем като разумни хора и да се видим, ако ще се събираме и ще се караме едни други е безмислено. Положително настроени и широко и перспективно мислене се иска!

Ево фен, специално към теб, :icon_n_hug: искам да се обърна публично :icon_peace: : Каквото и да е казано за DJ-я, както знаеш хората с проблеми по колите пак се обръщат към него и той пак им помага. Нека той да послужи за пример на нас и да се поучим от постъпките му! :D

Чувствам, че ако продължим в негативен тон темата, админа няма да търпи и ще заключи темата и няма да има среща!

За това дайте да определим дата за подбна идейна среща, която съм сигурен, че ще е много ползотворна и креативна и който може ще дойде, който не, на следващата такава!

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Къде бяхте всичките нисанаджии... Няма среща !

 

Колега EvoFen бивш SunnyFen, член съм и следя форума на Нисан и Митсубиши отпреди теб.

 

Както във форума на Нисан, така и във форума на Митсубиши не си допринесъл с нищо добро за общото благо! Само конфронтации и обиди! Не си ти човека, който ще се правиш на светец и ще казваш какво ще става и какво не.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Според мен идеята е добра и я подкрепям :good:

 

стига да се оговори нещо там съм :plane:

Не е добра, просто нямаш опита за да прецениш какво ще стане...........аз обаче имам опит в това отношение и за това ви казвам че тази идея не е добра......... :icon_blush: :mad: Все пак който иска като часто лице може да си ходи на тази среща, но като предсавител на клуба - по добре не........ B)

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

На мен лично идеята за обща среща ми се струва много добра.Конфликти и разногласия по въпроса винаги ще има.Нисана ли е по-добър от Мицубиши и обратно.Това ми прилича като едно време когато бяхме малки : "Ладата ли е по-добра от Москвича" :D

 

За всеки влак си има пътници.Все пак сме хора живеещи в една страна и трябва да се уважаваме :icon_thumbup:

 

Аз лично бих отишъл на такава среща,не за да се препирам с колегите че карам по-добра кола или тем подобно,а за да си обменим мнения и да си направим купон :drinks: . Всеобщо е мнението и в нашия клуб и техния че от японската кола "ПО-ДОБРА НЕМА" :first:

 

Така че на който му е приятно ще отиде на подобна среща,а на който не му е да не ходи !

 

Пък кой знае - след време някой Нисанджия може да си смени колата с ново Мицубиши или обратното !!!!!

 

:plane:

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

DJ я кажи какво тояно имаш в предвид и да решим дали да правим нещо изобщо.....

моето мнение е да не го правим, всеки си има мнение ,но моето е подкрепено с факти, които няма смисъл да изброявам............ще стане по лошо,дори и да не стане по лошо, няма да допринесе с нищо.......... :icon_hmm:

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

  • Admin

С ръководителите на клуб Нисан сме в тесни контакти. Визирам Бамбо, Любака и някой други хора създали клуб Нисан. Те са идвали на наши срещи и ние на тяхни. Така че като му дойде времето ще отворим тема за това.

Разрешавайте проблемите си на лични съобщения. Най-малкото хората са длъжни да четат форумните ви недомислици. Хубавата тема за среща беше опорочена и затова се заключва.

Всички, които създадоха тази каша получават последно предупреждение за писане тук - без изключение.

Нямам никъкво намерение да развалям отношенията си с който и да е клуб в интернетпространството заради лични дрязги.

За в бъдеще всички подобни теми нарушаващи устава на клуба, който е приет от членовете, ще се заключват или директно ще се трият.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Забележи как се повдига въпроса от едната и от другата страна:

 

"Ще удостоим ли Нисан с нашето внимание?"

"DJ да каже дали разполага с достатъчно пили, чукове, клещи, триони и тел и ако има в наличност - право при колегите-нисанджии

А извън кръга на шегата, те в техния форум нека си пишат както искат и на каквато искат азбука. Важното е, че тук се съобразяват с правилата на нашия форум и с останалите потребители. "

 

"kombinirana srehta m/u NISSAN i MITSUBISHI"

"iskam da vi popitam kolegi dali ste naviti da napravim edna kombinirana srehta m/u NISSAN I MITSUBIHI ,za da se seberem pove4e koli ,taka ste bude po veselo na pistata,po raznoobrazno"

А така, бай ви развалячко почна отново в стил " Реконструктор" ............. :D не можах да разбера само че какво искаше да кажеш с това ....... :icon_hmm:

Тук ние искаме да се пише културно, в което впрочем не е само мое желание.......така че ти като гост ще трябва да уважиш изискванията на клуба......... :)

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Гост
Тази тема е затворена за допълнителни отговори.
×
×
  • Създаване...