Премини към съдържание

Митсубиши колт 1.3 1999 или 2000 г моля за сьвет добри ли са и какви са им обичайните дефекти?


Препоръчано мнение

Здравейте! Значи напатих се от всякакви автомобили немско пройзводство Опели, Фолксвагени,Аудита, то не бяха счупени скоростни кутии, проблеми с електрониката и т.н. Последната ми кола беше Голф 5 1.4 80 коня който счупи скоростна кутия на 80 хил ,имах и други проблеми с него .Затова сьм се зарекал да не пипна немска кола ,че излиза златна и е пьлен боклук макар и льскава е ташак качество и особенно дебело подчертавам новите 4-5 год. коли.Ориентирал сьм се твьрдо кьм старата генерация коли тоест 10 годишните ,че нямат много електроника и не са капризни.Знам че митсубиши са с доказана репутация на много надеждни японки.Твьрдо ще купувам Колт и то малката 1.3 генерация 5 1999 до 2000 г цените им са много ниски направо смешни в сравнение с многото пари и нерви които потроших по шибания голф 5.Аз живея в Англия и старите коли са доста евтини ,но могат да излезат 4-5 пьти по-скьпи от собствената си цена,ако се повредят особенно двигател или скорости в такьв случай е по добре колата да се изхвьрли.Вьпроса ми е какви са стандартните болежки на митсубиши колт 1999-2000г 1.3 мотор 75 к.с ,най вече има ли проблеми сьс двигателя и скоростна кутия ? Ето линк на колата ,която си харесах то има и много други подобни.Благодаря!

 

http://www.autotrader.co.uk/classified/advert/201046373476375/sort/priceasc/usedcars/model/colt/make/mitsubishi/quicksearch/true/radius/1500/postcode/sn14dg/page/1?logcode=p

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Тук Емо ще ти даде отговор и половина ! Относно колата от обявата... Колега потърси си 1.6 90 коня със климатик (ел пакета не го водя за екстра :) ) Карам 4та генерация 1.3 и да ти кажа честно, идва му слабичко моторчето!

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Здравей, колега! Поздравления за автомобила който си избрал да закупиш. Това е един малък, сексапилен, леко агресивен и достатъчно динамичен градски автомобил носещ в себе си силата на японския дух. Ако си отваряш очите по време на покупката и си вземеш читав и запазен екземпляр, то ще останеш много доволен и няма да имаш ядове дълго време. Колта е изключително здрав автомобил от към двигател и ходова част. Лично моя го притежавам от три години и половина като за това време не съм жалил двигателя никак и до сега не ми е създавал никакви главоболия. Колата ме дари с много емоция и направо съм очарован от нея. Жената кара същия модел с по-малкия мотор и динамиката му не е никак лоша. Разбира 1.6 мотора е за предпочитане, но не на всяка цена. Що се отнася до слабо място, това е синхронизатора на 2-ра предавка. Когато се качиш да тестваш такъв автомобил пробвай от свободна да преминеш на 2-ра и също от 3-та да слезеш на 2-ра. На моя колт го има този проблем, като така го купих и до ден днешен така я карам използвайки междинна газ и влизането на предавката става безпроблемно. Друго слабо място са тенекиите. Задължително огледай отдолу около задното окачване и под кората където е резервната гума за гнилоч. Австрийските и немските представители обикновено ръждата не ги е подминала, не знам в Англия как е, но мисля че би трябвало да са доста по-добре. Друго в момента не се сещам. Ако те вълнува нещо конкретно питай! Относно обявата която си показал, количката изглежда добре (поне на снимки), като изключим че е малко орязана от към ел. Гледай да си вземеш GLX, там си има ел.стъкла, ел.огледала, подгрев на огледалата и т.н. Поздрави и не забравяй да се похвалиш като си купиш кола :)

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Да много благодаря са сьветите задьлжително ще проверя скоростите както ми препорьчахте ,както и останалите незначително слаби страни ,ако купувам задьлжително ще е 1.3 че е с ниска такса и застраховка и ще е ГЛХ трим с повечето екстри.Аз не сьм по скоростите трябва ми единствено здрава кола с леко спортно изльчване на вьншен вид и колт 99г напьлно ме задоволява.Ще я прегледам основно за рьжда ,че мьглата в Англия никога не се вдига .Благодаря! :good:

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

В autotrader доста от хората не слагат правилно описание или не знаят какво продават. В англия има доста фенове на Colt, даже доста си купуват FTO, разколачват го и слагат двигателя, спирачките и разни други неща от него на колтовете :) Погледни на този адрес дали няма да откриеш твоята кола. Поне хората там знаят какво продават и е много точно описано.

Редактирано от HolyMan
Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...