Премини към съдържание

КЛЮЧ ОТ РАТОЛА


Препоръчано мнение

Здравейте, днес бях в „Ратола”-София да си взема ключ-заготовката за „Спейс стара”. Но се оказа че човекът който ми даде заготовката нищо не знаеше за обучението ключа ми и ме прати някъде на горнобански път да го обучат, с обяснението че колата ми била стара ( е то аз не казвам че е нова все пак е 2001г. ), а те може ли само на новите. А тук във форума пише че Ратола ги обучава ако са закупени от тях - http://www.mitsubishibg.com/forum/index.php?showtopic=15617 (ключ цена 46 лв + нарязване на зъби 20лв)

 

 

”При мен процедурата беше следната - новият ключ си пристигна опакован, ходих при ключар със стария да направи резбата, след това с колата в Ратола, където се програмира новият и препрограмира старият ключ с нов код, за това се свързва лаптоп с бордовия компютър на колата и се въвежда сервизният код чрез специализирания софтуер на Мицубиши. Без кола няма да стане. Този пост е редактиран от Peter P: 20 август 2009 - 11:31 „ - http://www.mitsubishibg.com/forum/index.php?showtopic=13341 – „Зависи от сервиза, при нас (Ратола) около 36лв - ако си донесеш заготовка от някъде. При положение, че заготовката е закупена от нас, препрограмирането в наш сервиз е безплатно. Този пост е редактиран от Miroslav: 01 септември 2009 - 10:49 „

 

 

 

 

 

Та въпроса е наистина ли ми е стара колата или просто са комбина с другия сервиз?

 

 

 

Поздрави на всички!

 

 

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Моята е 2003 и нямаше проблем да го обучат. Всичко зависи от това, дали имат сервизните кодове за имобилайзера на твоя модел. Колата ти определено не е стара за да ти откажат с този аргумент.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

С две думи са ме пуснали у ляво :mad: . Здраве да е, ще видя в „Балкан стар” как стоят нещата с обучението. Благодаря за отзивите.

 

 

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

С две думи са ме пуснали у ляво :mad: . Здраве да е, ще видя в „Балкан стар” как стоят нещата с обучението. Благодаря за отзивите.

Колега, според мен има огромна разлика в обслужването в Ратола Пловдив и Ратола София.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...