Премини към съдържание

Генерация. Дрънчи при потегляне.


dark

Препоръчано мнение

При подаване на газ не дрънчи, боботи си леко по басово като че ли, но не е особено шумно. Обаче при потегляне на 1ва или 2ра се чува в началото едно дрънчене все едно се влачи гърнето по асфалта.

 

Слезнах от колата и направих цяла фотосесия:

 

http://media.snimka.bg/5832/017918965-thumb.jpg

 

и клипчета даже направих:

 

 

 

Кажете, това дето се е отворило отстрани гърнето, нормално ли е? И възможно ли е то да е причината за дрънкането?

 

Ако не е това от какво може да е това дрънчане?

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Да беше и звука да запишеш а? От видяното остава да хвърляме боб и така да ти отговорим на въпроса. За дрънченето си провери крайното гърне.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Прав си. :)

 

Днес полежах малко по-дълго отдолу и открих, от къде идва точно дрънченето- връзката между средното и крайното гърне. Средното просто се е откъртило на заварката. Това поправимо ли е или а си купувам направо ново средно гърне? Предлагат ми ново на Walker за 220 лева или noname за 130 и още 40 лева за монтажните гумички, скоби и подобни.

 

http://media.snimka.bg/5837/017928660.jpg

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

В Германия съм. Тука тая работа не е като оная. :( Ама ако наистина не е проблем да се "църне" тъй или иначе ще ходя до .bg за Велик ден ще го преживея 1 седмица боботенето и ще го "църна" в .bg. Ако някой знае, кой може да ми го направи в София да каже.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Миналия петък и аз имах същия проблем. В сряда набюдавам някакво отвратително боботене все едно не карам кола 116 коня, а 200. В четвъртък вече дрънчах като кукер при по рязко подаване на газта плюс засилено боботене. В петък вече решавам да се прибирам, като гледах да не му давам много газ, да не се отвори голямата дупка, ама уви докато се прибера 150 км и то се разкачи от същото място като твоето. Добре, че съм си намерил едни момчета майстори, които за 10лв ми го църнаха и стана като ново, но имай предвид, че ако мислиш да се връщаш до БГ с този проблем, има голям риск да минеш повечето път все едно си на рали. Усещането е отвратително, ако имаш възможност поправи го там на място, това е ремонт, който е напълно възможен без замяна на нови части. Успех !

Редактирано от Plam
Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Намерих някакви дето казаха, че ще ми го "църнат" за "около 20 евро" :) ама не давали гаранция ако от топлото се прецакало...

 

Чудя се що за куку трябва да си, за да си сложиш от тия ревящите гърнета... Добре, че не живея на село, че кокошките щяха да спрат да снасят :D

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...