Премини към съдържание

Увиснаха стрелките /проект/


Препоръчано мнение

Уникална работа . Просто , който си го може , си го може ! Каквото и друго да кажем ще е излишно :worthy: :first: :icon_thumbup: :rulez:

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Да, благодаря :) верно си е ноу хау ,обаче ноу хауа продължава . Лампата за бензина не угасва, и стрелката не минава второто деление и с 40л бензин при което не знаех кога ще свърши бензина и на връщане от търново на 100 метра от ОМВ на магистралата колата спря :) много се зарадвах на късмета си. Освен това не знам поради каква причина круиз контрола не работи ,когато го включа ,лампичката на самия лост светва ,но когато натискам копчето за да застопоря на някаква скорост ,не се получава ,мисля че по-скоро съм измъкнал някой кабел след като свалях волана и тази част с лостовете на волана ,понеже кабелите към тях бяха доста къси и си имаше бая опъване, трябва да го погледна. Иначе си мисля че ще раздвижа малко светлините и циферблата на километража, ще изрежа прозорчета за да си виждам километрите ,а самия стил на циферблата ще сменя, но това е в бъдещето някъде.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

  • преди 1 година ...

Леле майкооооо :icon_dance: Направо си златен бе човек :icon_rock: Жива и здрава да ти е колицата :mitsu-smiley: та и ние да видим нешо хубаво покрай тебе :icon_clap:

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

  • преди 2 седмици ...

Здравеи колега ! Сега отново и отново ти чета темата.. добре си го изрязал циферблата за километража на лазер...Обаче защо не изряза от инокс (неръждаема стомана лист) самото табло..вместо от алуминий...? Имам си вземане-даване с алуминий... да те успокоя :) Матирания алуминий почти не си променя цвета...виж..полирания обаче... е друга бира :) За една година от полиран металикав.. става на кафеникав матиран...и не го защитава никакви лакове ..това е заради свойствата на самия материал..много бързо го окислява въздуха.. ако беше във вакуумна среда друга работа:)))

Колега,циферблата на километража е изрязан от нож,шивашка дискова ножиза :icon_doh: .Това не е алуминий и е мноооого по яко от инокса,нито можеш да го пилиш нито нищо,каквото е изрязано на лазер това е. ПП.Може да се пили (коригира) само с диамантена пила.

Редактирано от n67
Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...