Премини към съдържание

didi galant

Потребител
  • От него общо

    29
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което didi galant е написал

  1. Здравейте, преди 10г.харесах колата за мен. Галант 2.5 ръчни скорости. Поръчах я от Швейцария за мен. Дойде кукла🥰. Сега обаче вече 1г не я карам почти. Само профилактично. Искам да попадне при някой, който да има нужда от нея. Продавам я, колкото и да не искам! 1600лв е цената. На 235 000реални км, мотора е перфектен, има ръжда от там дойде така и ходи в София на поддържа и ремонт. Дано има хора, който ги поддържат още. Ако някой има интерес 0888641206 Диляна
  2. didi galant

    Мнение за Галант 2.5

    Моя Галант е 96г. и има пищялки,но няма трети подглавник отзад.Не съм поглеждала до колко км е километража.Въпроса е ,че ускорява още по -добре след намесата на Пламен-Благодаря!Преди да я пипне пак ускоряваше ,но като че ли се давеше.Сега лети.Пак е 2,5 бензин,но е ръчна.Там контрола е в твои ръце.Незнам при автоматика как е,не сам искала автомат-избрах ръчна скорост и съм ок.
  3. didi galant

    Привет

    Привет и от Варна.Честито и безаварйно.И на 2-ра полудява,пробвай.... :icon_thumbup:
  4. didi galant

    Какви амортисьори ?

    За монро имам само най-добро впечатление!!!!Не съм сменяла на галанта амортисьори,но старото ренде върви 7 години 70 000 км с такива и са пушка,като повечето са градско каране(дупка до дупка).За галанта може да са неподходящи,но иначе са добри.Може да имат ментета.
  5. Хи хи,за малко се почувствах блондинка,много е забавно.Ще взама да се изруся накрая. :icon_n_king: :icon_thumbup:
  6. АААААААААА,виж ти,каква била работата.Не беше под нулата,но може от вятъра да му е станало по-студено.Благодаря,да считам,че е нормално. :good:
  7. Докато сте на вълна климатици,да питам нещо.Днес сутринта отключвам колата,сядам поставям ключа и ще паля,но чух някакво пиукане.Помислих че съм доста заспала и ми се е сторило.Запалих и пак го чух.От климатика-без да съм го пускала светише,мигаше и пиукаше,че навън е 3 градуса.Нормалмо ли е това,дали зимата ще ми свири всеки ден,щом на +3 му е студено,а на -18 какво ще прави?????/ :rolleyes:
  8. didi galant

    Помощ при покупка

    Гледах ги,много ясно се вижда как да се коригира.Но предпочитам да не си гледам часовника като карам-не бързам за никъде и ми е много добре.Наслаждавам се на момента.Като ремонт съм си го оставила за най-накрая,сега има по -важни неща за ремонтиране.Благодаря.
  9. didi galant

    Днес ме удариха

    Ей че кофтииии :unsure: Ти съвсем скоро си я взе,това че няма каско е лошо,незнам дали да чакаш някакви пари от гражданската.Щом и джантата е изкривена може и лагер да излезе(да проверят и носача).Тенекиите ще ги оправиш.Пожелавам скоро да си ги забравил тези неща.Успех.
  10. didi galant

    Помощ при покупка

    Един съвет,като видях кабелите на часовника,иди да ти прегледат всички кабели,може да свалите музиката(да се разкачи),захранването им е важно,и много често има проблеми.Може да видиш къде е закачено,дали не са разменени др. неща.Не е добре така.Имоя чесовник ту работи-ту не,обаче не смея да я да някои да се учи с нея.
  11. Да не е тъмно син с черни задни прозорци.....??????
  12. didi galant

    Спирачки галант

    След почти месец ,без да бързам ми пристигна гривната за АБС-а от е-бей за 10 паунда+2 паунда за доставка и 6 лв.за еконт.Сега ще видим дали ще стане на старото каре,за да е готово за резерва.Благодаря на колегата за инфото от е-бей.Абе все на нещо ще стане.....ха ха
  13. Привет от варна,погледни на сайта на Община варна-местни данъци и такси,има калкулатор за изчисление.Пишеш година и коне и ти казва колко е.Аз гледах ,като си купих мойта,но тя е 2,5 97г.Знам ,че след 14г. данъка е по-малък.Долу-горе толкова-250лв,зависи от годината.Може да имаш проблем със сервиза-калпави майстори-бол в града.Ако ще си я купуваш от авто-къщите ,ГЛЕДАЙ ВНИМАТЕЛНО!!!!!Намери си сигурен човек за консулт,приятелите ги ползвай за почерпката после ,не за консулт. :good: Ако си избрал тази да ти е следващата кола,ще имаш удоволствието да се наслаждаваш на Галант.Успех в избора.
  14. didi galant

    Виене

    Опитай,аз още търся свестен сервиз в градът.Трябва да го хванеш в настроение определено.Щом на мен ми предложи “ако искаш обувай гащеризона и почвай,аз ще ти казвам кое как се прави“.Иначе работи,маи.Не ми е “причинявал“ нищо на колата,за разлика от доста други.Успех.
  15. didi galant

    Привет колеги :)

    Честитооо и безаварийно шофиране.Да се грижите един за друг :rulez:
  16. Защо дизел,такова хубаво нещо и....дизел.Бензина е друго,сила,ускорение,динамика,сигурност-ще запали,няма да угасне,не го подгряваш,когато си покажеш кракът на газта и тя полита,цената на горивото не е решаваща,това е консуматив.За 2 мотор каде е сметката.Ще се лишиш от нещо уникално.Аз съм на принципа “Като ще е гарга -да е рошава“.За това си избрах 2,5 бензин.Супер е,мисля дали да не и вдигна конете,ама има риск да ме събират от някъде.....Честито и помисли за следващата-бензин или дизел.
  17. didi galant

    Виене

    Здравейте,аз като си купих колата виеше направо,наляво и надясно. Само че в едната посока, не помня коя, виеше по-малко. Оказа се, че двата предни лагер-главини са за смяна, единият е бил малко по-малко разбит. Цената им беше 150-160лв на брой. Труда не го помня колко беше, но след това нямаше виене. Сега сложих зимни гуми - те са с железни джанти-грозни, и им сложих и тасове. Сега вие от тасовете и на ляво и на дясно... а бе това е положението. Сигурно ще ги махна. Поздрави и успех, а и смени си майстора, не може да се обърка такова нещо.
  18. didi galant

    ABS проблем

    При мен беше от гривната,но ме ми е светила лампата.
  19. didi galant

    Помощ при покупка

    Здравей.Аз чаках 3 години да си намеря нещо хубаво.Във Варна има много авто-“къщи“,обикалях сама и търсих.Много смешна картинка- “малка сладурана иска да гледа мотора-ти какво разбираш....ха ха“.Ами то се вижда като е горял двигателят,например.Много счупени.Преди 3 -4 месеца попаднах в мобилето на едим звярррр 2.5 1998,кожа....5600лв.Уникална,избирана....–продадена :icon_crying: Пенчо от Троян ходи всеки месец в Швейцария и на поръчки търси коли.Избира ги перфектни-дори и по цвят.Можеш да погледнеш дали има нещо Троян,Ловеч.Обади ми се от там и каза какво е намерил 2,5,97 с всички екстри,без кожа,но има 4 зимни нови гуми с джанти,4 летни с лети джанти,музика и за да стигне до Варна я регистрира,изкара ми БГ транзитки,гражданска,еко такса,ако я харесам като я видя за 5 700.Всички документи-договор,фактура,произход,митнически декларации.Бих го препоръчала на всеки,който търси кола в много добро състояние.Успех в намирането на твоята кола.Това е колата!!! :icon_clap:
  20. didi galant

    Спирачки галант

    Сигурна съм,че този майстор дори не е погледнал колата.Доверява се на хората му,което ще провали практиката му.Защото добрите майстори имат много работа,но в един момент не могат сами-вземат си помощници и всичко отива в друга посока.Факт!!!!Тези млади момченца, на които някой им е дал работа и...пари,се самозабравят в един момент.Някой поддържа имидж,но те не го покриват.Въпрос на усет,знания,талант и т.н.Не мисля,че с нещо сте ми се намесили в личното пространство и мисля,че форумът е място за помощ,както аз потърсих,къде да отида.А не къде да не ходя. Днес се наложи по спешност да сменя каре.Гривната беше скъсана и ръждясала,падна почти сама.Ще си поръчам гривна и ще имам резервно каре.Много благодаря за вярните напъдствия на всички през цялото време.Намерих място,където да ги реализират "Бош сервиз".Много благодаря за всичко.Но, проблем с АБС-а вече няма :icon_thumbup: .Като цени каре-115лв. труд-20лв.Може да е за моя сметка,но имам спирачки и съм жива и здрава,което е най-важното.Благодаря на всички,има защо,знам го.Някой ден и аз ще мога да помагам и на други колеги.Надявам се ,че ако някои има подобен проблем ще може да се ориентира от тази тема донякъде. :icon_clap: :first:
  21. didi galant

    Спирачки галант

    Не смятам,че е редно да хвърлям вината върху човек,когато не съм сигурна,че не си е свършил той работата.Може да се е случило после от нещо...Времето му е дошло,например.Когато става въпрос за практика,градена 10 години не може да се правят подобни изказвания без покритие.И пак се потвърждава мнението ми,че “Варна е едно голямо село....“като тръгнеш към центъра,вече се знае с какво си облечен и т.н.Надявам се,всеки да има 10 години спокойствие,че има сигурен техник,на който може да разчита във всеки един момент за автомобила си.Явно за др. ни кола ще трябва да намерим друг.
  22. didi galant

    Спирачки галант

    Коееее......Няма такъв вариант.Не и безплатно."Безплатен обяд-НЯМА". :first: Всичко се плаща тук.
  23. didi galant

    Спирачки галант

    Съветът ти е добър,има смисъл,но аз ще опитам този вариант за сега.Ако не стане,намерили са и ново каре-за втори вариант.Старото каре е оригинално,здраво и еднакво с другото,спукана е гривната от зор да се свали.Ще опитам така.... :icon_thumbup:
  24. didi galant

    Спирачки галант

    Благодаря,ще я поръчам,и ще видим като дойде....Може и да стане АБС-а. :good:
  25. didi galant

    Спирачки галант

    Дали има някои,които може да прецени това става ли за моя модел :icon_hmm:
×
×
  • Създаване...