Премини към съдържание

Ronin

Потребител
  • От него общо

    23
  • Регистрация

  • Беше тук

За Ronin

  • Рожден ден 06/30/1983

Местоживеене

  • Град
    София

Информация за профила

  • Пол
    Мъж
  • Кара
    Mitsubishi Galant 99 2.0 TDI
  • Интереси
    Бойни изкуства ;
    Пейнтбол ;
    Бънджи ;
    Картинг ;
    Стрелба ;

Интернет контакт

  • Skype
    mikfena2

Ronin's Постижения

Начинаещ

Начинаещ (3/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Ronin

    Парктроник НОВО !

    Така колеги Миналата седмица пристигна парктроника и го монтирахме на мойто Мицу . Работи безупречно. Не съм снимал, защото нямаше смисал. Елемнтарно и бързо. Маха се задната броня, почиства се отвътре , лепи се от край до край лентата, връзва се кабела за светлината на задна скорост, слага се задната броня и готово. Сигнала има три деления (приятен е звука). Бавно писукане на около 50-60 см., бързо на около 30 см. и продалжително започва да писука на около 10см. Като цяло съм много доволен. Бих го демонстрирал на някой колега ако желае да си вземе и монтира същия тип парктроник. Едно уточнение. На моя приятел не работи добре ( Голф 3) . Започва да писка когато колата е прекалено близко до нещо.
  2. Мдааа колега синхронизатора на 2 ра предавка. Генерален проблем на тези мицубишита. Приготви си 250-300лв. ако тръгнеш да го ремонтираш...
  3. Ronin

    Трудно влизат скоростите !

    Да колега UniCorn , проблема беше в помпите на саединителя. Благодаря за помоща на всички ! А и то взе че се оправи времето, но разликата веднага се усети, така че съм сигурен че като падне температурата скоро няма да имам такъв проблем ;)
  4. Ronin

    Осветление в купето

    Колега FOXO би ли споделил телефона на този таксиметров шофьор (ако не е удобно тук ми го пусни на лично) , за да видя дали има интерес да направи и мойто Мицу ?
  5. Ronin

    Парктроник НОВО !

    Казаха до 14 дена доставката, така че и аз чакам Ще снимам всичко от компонентите до монтажа и ще опиша как работи и дали си е заслужавало парите.
  6. Ronin

    Парктроник НОВО !

    Еми значи съм с 40 долара назад. Ако не работи , ще пусна една тема във форума на WV Голф, че ги продавам и готово... шегуваме се...
  7. Ronin

    Парктроник НОВО !

    Така колеги ето това съм си поръчал http://www.amazon.com/VRPS100-Bumper-Guard-Parking-Sensor/dp/B001393WNO . Само да припомня, че аз съм го намерил за 30 $ , а доставката като се раздели на няколко човека ще излезне без пари (25$) - при два броя нямаше проблем да се пратят наведнъж. Надявам се, че няма да е проблем ако са повече в една поръчка.
  8. Здравейте колеги, поръчал съм си парктроник от новия тип, който е във вид на лента, която се лепи от вътрешната страна на задната и предната броня. Демек не се пробиват дупки и не се боядисват сензорите в цвета на колата. Просто лепиш и връщаш броните на мястото им. Цената на парктроника е 30 $ , а цената на доставката е 25$. В момента с един приятел сме поръчали последните два които бяха налични. Като ги монтираме и видим, че работят ще пиша.
  9. Ronin

    Трудно влизат скоростите !

    Оп , това е нещо ново Има светлина в тунела ;) Утре сутринта ще го пробвам това с напомпването...
  10. Ronin

    Трудно влизат скоростите !

    Колеги маслото е Igat 75/90 и е сменено в Събота. Тия дни ще смена съединителя и ще пиша тука какво е станало за да заключат темата. до тогава ако някой препатил се появи да пише. Благодаря ви отново
  11. Ronin

    Трудно влизат скоростите !

    Като е студена всички скорости влизат трудно и то доста трудно. жена няма да се справи сигурен съм. Значи сменям съединителя и ще ми стане ясно. Въпроса ми беше как може да е съединителя като попринцип си влизат перфектно и си отделя ниско ? Сходен ли е с тези на старите аудита примерно ?
  12. Колеги, след като застудя последните дни и сутрин температурата е около нулата на Мицу започна много трудно да му влизат скоростите докато не я покарам 20-30 минути. Сменихме маслото на скоростната кутия и днес сутринта филма беше същия. Тук не намерих подобна тема, но във форума на ауди и бмв има някои които се оплакват от калпав съединител. Моя си отделя добре, но има ли вероятност да е калпав и като е студено да ми прави този номер? Да го сменям ли ? Или е нещо от което ще ме заболи сърцето ?
  13. Ronin

    Преглед и ремонт на Галант

    Ами стигнахме до този извод поради факта, че скоростите влизат парфектно без никакво затруднение като изключим само връщането на 2ра предавка. Затова мисля да действам от очевидното към по малко вероятното с цел да не светна като коледна крушка (финансово) Благодаря и ще пиша какво е станало.
  14. Ronin

    Скоростна кутия въпрос ?

    Ясно. Ще сменям само синхронизатора тогава. Благодаря
  15. Има ли разлика в скоростната кутия на Галант 97-03 бензин и дизел ? Или по точно мога ли да сложа скорстна кутия от Галант бензин на Галант дизел ? Важно е ! Моля конкрентен отговор ! Благодаря
×
×
  • Създаване...